Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

Darksiders III

Kép a Darksiders III termékhez

4.990 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2021. szeptember 30.

Platform: Nintendo Switch

Kiadó: THQ Nordic

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PC, PS4, XBOX ONE

A(z) Darksiders III leírása

Hosszú kihagyás után tovább folytatódik a nagyszerű Darksiders-sorozat, melynek harmadik epizódja a második rész eseményeit követi, ezáltal Fury, az utolsó nefilim bőrébe bújhatunk bele, aki az Apokalipszis négy lovasának testvéreként arra tette fel életét, hogy elpusztítja a Földön uralkodó hét halálos bűnt.

A Darksiders III-ban azonban a hét halálos bűn megfogható dologként, félelmetes szörnyetegként jelenik meg a pályákon, és mindegyiküket egy kisebb hadsereg őrzi majd, ezáltal rengeteg küzdelem árán juthatunk csak el hozzájuk, miközben szabadon felfedezhetjük a háborúk által romokba döntött Földet.

A sorozat korábbi epizódjaihoz hűen a Darksiders III is egy a God of War-sorozat nyomdokain járó intenzív külső nézetes akciójáték lett, Fury irányításával pedig egy halom különleges fegyvert, mágiát és kombót vethetünk be annak érdekében, hogy a folyamatos fejlődés mellett változatos küzdelmek részeseivé válhassunk.

A Darksiders III azonban nemcsak a harcról szól majd, Fury oldalán ugyanis gyakran kell ügyeskednünk és megoldanunk a pályákon felbukkanó akadályokat és fejtörőket, melyek elengedhetetlenek lesznek a továbbjutáshoz.

Legfrissebb hírek a(z) Darksiders III játékkal kapcsolatban