DOOM Eternal

Kép a DOOM Eternal termékhez

9.499 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2020. március 20.

Platform: PS4

Kiadó: Bethesda

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PC, XBOX ONE

A(z) DOOM Eternal leírása

Újabb fejezetéhez érkezett az id Software legendás DOOM-sorozata, melynek aktuális epizódjában a DOOM Slayer visszatér, és minden eddiginél nagyobb kaszabolásba kezd a világunkat veszélyeztető démoni teremtmények seregeivel szemben.

A DOOM Eternal nem szeretné megreformálni sem önmagát, sem az intenzív FPS-játékok műfaját, ezáltal a lenge történettel átszőtt pályákon ezúttal a Földön kell szembeszállnunk a pokoli démonokkal, hogy megmenthessük bolygónkat és az emberiséget is a pusztulástól.

A játékban rengeteg újdonság, megannyi új dimenzió, soha nem látott démonok, minden eddiginél veszélyesebb fegyverek és képességek várnak ránk, miközben az id Tech 7 grafikus motor hihetetlen látványt varázsol a pályákra, Mick Gordon jóvoltából pedig a kaszaboláshoz kapcsolódó zenékre sem panaszkodhatunk majd.

Sőt mi több, a DOOM Eternal a többjátékos élmények tekintetében is rengeteg újdonsággal szolgál, ezáltal az előző részben megismert lehetőségek mellett egy vadonatúj játékmód, a Battlemode emeli újabb szintre az élményt.

Legfrissebb hírek a(z) DOOM Eternal játékkal kapcsolatban