Crusader Kings III Day One Edition

Kép a Crusader Kings III Day One Edition termékhez

14.990 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2022. március 29.

Platform: XBOXSX

Kiadó: Koch Media

Elérhetőség: Jelenleg nincs készleten, beérkezés után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PS5

A(z) Crusader Kings III Day One Edition leírása

A Crusader Kings III a keményvonalas stratégák játékszere! A Paradox Interactive által készített játék nem egy közönséges stratégia, itt valóban minden részletbe bele kell mennünk azért, hogy felépíthessünk egy sikeres birodalmat és érvényesülhessünk a középkor ingoványos évszázadaiban.

A játékban egy nemesi család sarjaként azt a célt kapjuk, hogy gyakorlatilag a semmiből, minimális háttérrel és megannyi nehézséggel fűszerezve eljussunk a legnagyobb hatalmú uralkodók közé, és mi dönthessünk életről, halálról, háborúkról, cselszövésekről, valamint a világ formálásáról egyaránt.

Itt a valódi történelem köszön majd vissza minden egyes pillanatban. A Crusader Kings III valóban megtörtént eseményeken alapul, ugyanakkor csak mi dönthetünk arról, hogy milyen irányba tereljük az eseményeket, amelyek során gyakorlatilag az egész világot az uralmunk alá hajthatjuk.

A Crusader Kings III nagy előnye még a kimagasló szabadság. Ebben a játékban bármit megtehetünk majd, bármilyen irányba elindulhatunk, hódíthatunk, háborúzhatunk, de lehetünk diplomatikus szelíd királyok, befolyásolhatjuk a vallást, trükközhetünk házassággal, egyszóval a kezeink között elevenedik majd meg a középkori történelem színe-java.

Legfrissebb hírek a(z) Crusader Kings III Day One Edition játékkal kapcsolatban