Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

Crash Bandicoot 4 It's About Time

Kép a Crash Bandicoot 4 It

16.490 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2021. május 28.

Platform: Nintendo Switch

Kiadó: Activision

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

A(z) Crash Bandicoot 4 It's About Time leírása

Sok-sok év után tovább folytatódik a legendás Crash Bandicoot-sorozat, melynek negyedik része egy az egyben visszatér saját gyökereihez, hogy maximálisan ki tudja szolgálni a 3D platformerekért rajongók igényeit.

A Crash Bandicoot 4 Its About Time részeként Neo Cortex és N. Tropy egy minden eddiginél nagyobb támadást indít a multiverzummal szemben, azonban szerencsére itt van nekünk Crash és társa Coco, akik közös erővel szembeszállnak a gonosszal.

A harcból pedig természetesen mi is kivesszük majd a részünket, hiszen csak a segítségünkkel tudnak hőseink úgy ügyeskedni, gyűjtögetni és harcolni a pályákon, hogy végül eljuthassanak céljukig, miközben alternatív dimenziókat fedeznek fel és rengeteg új képességet oldanak fel maguknak.

A Crash Bandicoot 4 Its About Time a korábbi klasszikusokhoz hasonlóan ráadásul rengeteg humoros pillanattal, elragadó rajzfilmes küllemmel és természetesen őrült főellenségek garmadájával kecsegtet a rajongóknak.

Legfrissebb hírek a(z) Crash Bandicoot 4 It's About Time játékkal kapcsolatban