Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

Chicken Police: Paint It Red!

Kép a Chicken Police: Paint It Red! termékhez

8.490 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2021. június 15.

Platform: Nintendo Switch

Kiadó: THQ Nordic

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PS4

A(z) Chicken Police: Paint It Red! leírása

A Chicken Police: Paint It Red! egy igazán különleges kalandjáték, mely a sajátos noir hangulatot egy egészen eredeti állatos fantáziavilággal, érdekes és szerteágazó nyomozással, valamint páratlan alaposságú kihallgatási rendszerrel elegyítette.

A játék egyik legnagyobb erőssége a történet, melyben a csirkék, a szerelem és a halál témaköre egyaránt megtalálható, miközben az egészet klasszikus kalandjátékos fejtörők, valamint a vizuális novellákból ismert könnyed történetvezetés itatják át.

Hogy mindezt egy rendkívül kellemes filmes noir hatással ötvözték, csak hab azon a bizonyos tortán, akárcsak a szuper humor, amit több mint 8 órányi szinkronizált párbeszéd tesz igazán teljessé, méghozzá harmincnál is több karakter társaságában.

A minőségi tényezőt emelve a Chicken Police: Paint It Red! ráadásul igazán filmszerű élményt kínál több átvezető videóval, kellemes háttérzenékkel, valamint egy olyan szerteágazó játékmenettel, aminek részeként igazi nyomozónak képzelhetjük magunkat.