Chernobylite

Kép a Chernobylite termékhez

10.499 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2022. április 22.

Platform: PS5

Kiadó: Perpetual Games

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

Várhatóan megérkezik hozzád: 2022. augusztus 16., kedd

A(z) Chernobylite leírása

A legendás S.T.A.L.K.E.R. szellemi örökségét ápoló Chernobylite részeként ismét lehetőségünk nyílik arra, hogy kalandozzunk egyet Csernobil 30 kilométeres zónájában úgy, ahogyan korábban még soha.

Bár a játék egy horrorisztikus elemekkel alaposan kiszínezett sci-fi FPS lett, az egykori atomerőmű környezetét azonban soha nem látott realizmussal alkották meg újra a fejlesztők. Igorral, az erőmű egykori fizikusával ezért pontosan olyan közegben kalandozhatunk, mint a valóságban, miközben Pripjatyba visszatérve menyasszonya egykori rejtélyes halálának felderítése lesz az elsődleges célja.

A Chernobylite részeként a felfedezés, a lopakodás és a túlélés a legfontosabb triumvirátus ahhoz, hogy életben maradjunk a zónában, ahol gyakran természetesen a harc elől sem menekülhetünk el. Sőt, a felszereléseink is nagy értéket képviselnek ebben a veszélyes közegben, miközben saját bázist építhetünk és új holmikat gyárhatunk.

Fontos szerepet kap a Chernobylite részeként a csapat. Több társunk is lehet majd a játékban, akik segíthetnek a felfedezésben és a túlélésben egyaránt. A non-lineáris élményeknek hála itt garantáltan minden egyes nap úgy alakul majd, ahogyan azt a játékos eltervezi.

Legfrissebb hírek a(z) Chernobylite játékkal kapcsolatban