Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

Captain Tsubasa: Rise of New Champions

Kép a Captain Tsubasa: Rise of New Champions termékhez

6.449 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2020. augusztus 28.

Platform: PS4

Kiadó: Bandai Namco

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: Nintendo Switch

A(z) Captain Tsubasa: Rise of New Champions leírása

Ha eleged van már a FIFA és a PES által kitaposott útból, és egy újszerű focis játékot szeretnél kipróbálni, akkor a Captain Tsubasa: Rise of New Champions a legjobb választás lesz, az ismert animére épülő alkotásban ugyanis különleges élmények garmadája vár majd ránk.

Mindezt anime hatású grafikai körítéssel, valamint a sorozatból ismert összes szereplő, illetve csapat felvonultatásával, valamint pontosan olyan élményekkel, mint amit a széria egyes epizódjai is kínáltak nekünk korábban.

A Captain Tsubasa: Rise of New Champions nem a realizmusról vagy a pontos szimulációról szól, itt az árkád focizás élményét ismerhetjük majd meg egy különleges, mégis kifejezetten szórakoztató körítés társaságában, amihez szorosan hozzátartoznak az egyes focisták speciális képességei.

Ebben a játékban nem szokatlanok a rajzfilmszerű megoldások, az emberfeletti tettek, mentések, passzok és tempók, itt a káprázatos gólszerzés öröme lesz a cél, mindezt egy nagyszerű történettel nyakon öntve.

Legfrissebb hírek a(z) Captain Tsubasa: Rise of New Champions játékkal kapcsolatban