Call of Duty: Vanguard

Kép a Call of Duty: Vanguard termékhez

19.490 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2021. november 05.

Platform: PS4

Kiadó: Activision

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PS5, XBOX ONE, XBOXSX

Várhatóan megérkezik hozzád: 2022. augusztus 16., kedd

A(z) Call of Duty: Vanguard leírása

A Call of Duty franchise ismét visszatér és elhozza a Vanguard-ot, mely ismét elrepít minket a II. Világháború csatamezeire és újabb hősök szemén keresztül élhetünk át egy történetet. A fejlesztők lélegzetelállító grafikával és valódi ütközetekkel várják a játékosokat, hogy megmentsék a világot a legnagyobb fenyegetés ellen.

A sorozat legújabb része teljes értékű egyjátékos kampánnyal és multiplayer lehetőségekkel érkezik. Harcolhatunk Európa keleti és nyugati frontjain is, de Afrika északi és középső részeit is felfedezhetjük csapatunkkal. Csatázhatunk a Csendes-óceán felett, kiugorhatunk ejtőernyővel az ellenséges vonalak mögé, megvédhetjük Sztálingrádot egy mesterlövésszel.

Válassz egy csapat különböző nemzetiségű katona közül és szállj szembe a legnagyobb ellenséggel. Küzdd végig magad a kampányon és ezt követően élvezd az online multiplayer játékmódot, ahol egy új Zombi mód is vár. A Call of Duty: Vanguard egy Warzone integrációt is kínál a megjelenést követően, mely generációk közötti játéklehetőséget és rengeteg ingyenes tartalmat biztosít.

Éld át a második világháború eddig sosem látott történeteit és mentsd meg az ártatlanokat!

Legfrissebb hírek a(z) Call of Duty: Vanguard játékkal kapcsolatban