Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

Borderlands Legendary Collection

Kép a Borderlands Legendary Collection termékhez

13.999 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2020. május 29.

Platform: Nintendo Switch

Kiadó: 2K

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

A(z) Borderlands Legendary Collection leírása

A Borderlands Legendary Collection tartalma:

Borderlands Game of the Year
Borderlands 2
Borderlands: The Pre-Sequel

Egy minden eddiginél tartalmasabb csomagban érkezett meg Nintendo Switch-re a népszerű Borderlands-sorozat, melynek részeként rögtön három videojátékot szerezhetünk be a legtöbb eddig megjelent tartalmi frissítés és extrák társasgában.

A Borderlands Legendary Collection ennek megfelelőenb több mint 100 órányi játékidőt kínál nekünk egyedül vagy kooperatív módban, méghozzá több milliárd fegyver, fejlesztések, FPS-nézetű intenzív küzdelmek, illetve átfogó fejlődési rendszer társaságában.

Kezdd kalandjaidat a Borderlands első epizódjában, fedezd fel Pandora idegen bolygóját és harcolj a The Vault nyomában, majd folytasd a történetet a Borderlands 2-ben, ahol a hat Vault Hunter egyikeként Pandora felszabadítása lesz a cél a félelmetes Handsome Jack karmaiból.

Ha mindez nem lenne elég, a csomagban megtalálhatod a Borderlands: The Pre-Sequel mellékszálat is, mely az első két rész közti eseményekkel kecsegtet, a főszerepben Handsome Jack történetével.

Legfrissebb hírek a(z) Borderlands Legendary Collection játékkal kapcsolatban