Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

Bioshock: The Collection

Kép a Bioshock: The Collection termékhez

7.490 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2020. május 29.

Platform: Nintendo Switch

Kiadó: 2K

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

A(z) Bioshock: The Collection leírása

A Bioshock: The Collection tartalma:

Bioshock Remastered
Bioshock 2 Remastered
Bioshock Infinite: The Complete Edition

Most itt az idő, hogy egy minden eddiginél teljesebb kiadásban ismerhesd meg a népszerű Bioshock-sorozatot, ebben a kollekcióban ugyanis mindenki megtalálhatja az első két rész felújított változatát és a harmadik epizód kibővített verzióját is.

Fedezd fel az első két epizódban Rapture sötét vízalatti világát, ismerj meg egy utópisztikus várost, melyből a rémálmok szigete lett, ahol megzavarodott emberek, aprócska gyűjtögető Little Sistereket védelmező hatalmas Big Daddy-k és őrültek sokasága vár ránk.

Ha meguntad a sötétséget, akkor emelkedj fel a felhők fölé, hiszen ott vár rád a Bioshock Infinite elképesztő világa, mely a tengerek mélyéről az égbe emelte a különleges art deco utópiát, de az őrület ott sem változott, mint ahogyan a legfontosabb célunk, a túlélés sem.

A Bioshock: The Collection minden epizódjában vérbeli belső nézetes akciózás vár rád különleges világokban, miközben különféle DNS módosító plazmidokkal tudjuk egyre erősebbé és szuperképességekkel rendelkező hőssé tenni karakterünket egy elképesztően különleges utazás részeként.

Legfrissebb hírek a(z) Bioshock: The Collection játékkal kapcsolatban