Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

Biomutant

Kép a Biomutant termékhez

7.490 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2021. május 25.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: THQ Nordic

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PC, PS4

A(z) Biomutant leírása

A Biomutant egy a God of War- és a Darksiders-sorozat iskolájában edződött kaszabolós akció-szerepjátékként egy különleges poszt-apokaliptikus fantáziavilágba kalauzol el minket, ami egy természeti katasztrófa miatt romokban hever, mert az Élet Fájának gyökereit beszennyezték.

A mi dolgunk az lesz, hogy kis mosómedveszerű harcosunk irányításával eljussunk az Élet Fájának összes gyökeréhez, hogy megtisztítsuk az élősködőktől, akik között gyakran félelmetes szörnyek egész garmadáját találjuk, a cél pedig, hogy egytől-egyig elpusztítsuk őket, és visszahozzuk az egykoron csodálatos és békés világ igazi arcát.

A Biomutant keretein belül hősünkkel szabadon kalandozhatunk az óriási nyitott világban, miközben a hack and slash stílusból átörökített harcrendszer részeként páratlanul intenzív kaszabolások várnak ránk, miközben a számtalan küldetés során egy halom fejlesztést és mutációt is alkalmazhatunk majd.

Sőt mi több, a Biomutant-ban az óriási szabadságot számtalan formában kihasználhatjuk, ezáltal a főküldetések mellett rengeteg mellékes teendőnk lesz, sőt mi több, egy halom akadály és mini-játék vár benne ránk a vezethető járművek mellett, de az ügyességi feladványok szintén szerves részét képezik a játékmenetnek.

Legfrissebb hírek a(z) Biomutant játékkal kapcsolatban