Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

Battle Chasers: Nightwar

Kép a Battle Chasers: Nightwar termékhez

10.970 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2017. november 10.

Platform: Nintendo Switch

Kiadó: SimActive

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PC, PS4, XBOX ONE

A(z) Battle Chasers: Nightwar leírása

A Battle Chasers: Nightwar a klasszikus konzolos szerepjátékok nagyágyújától tanulta mesterségét, így betöltését követően egy vérbeli JRPG élménye vár ránk, amelyben fontos szerepet kap a gazdag történettel átszőtt fantáziavilág és a taktikus harc.

A játékban szabadon felfedezhetünk egy különleges univerzumot, amelyben véletlenszerűen generált, csapdákkal, fejtörőkkel, titkokkal és ritka ellenfelekkel színesített dungeonok várnak ránk izgalmas karakterek és élmények társaságában.

A Battle Chasers képregény-sorozat által ihletett Battle Chasers: Nightwar-ban hat egyedi képességeket felvonultató hős oldalán csaphatunk bele az izgalmakba, akik sajátos tulajdonságaik és perkjeik mellett a craft-rendszernek hála megannyi különleges felszerelést tudnak készíteni maguknak.

A Battle Chasers: Nightwar mindehhez egy erőteljesen a Diablo-sorozatra hajazó világot tár elénk, valamint olyan tartalmas élményeket, mint amit a franchise neve alatt megjelenő képregényektől már megszokhattunk.