Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

Batman Arkham Knight

Kép a Batman Arkham Knight termékhez

5.499 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2015. november 01.

Platform: PS4

Kiadó: Warner Bros.

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: XBOX ONE

A(z) Batman Arkham Knight leírása

Egy évvel a Batman Arkham City eseményei után a Denevérembernek egy minden eddiginél nagyobb fenyegetéssel kell szembenéznie, miután a város legnagyobb szuperbűnözői, az élen Madárijesztővel, Kétarccal, Pingvinnel és persze Harley Quinn-nel elhatározzák, hogy eltakarítják az útból a köpenyes igazságosztót.

A Batman Arkham Knight-ban az lesz a feladatod, hogy egy izgalmas és meglepő fordulatokkal átitatott történet részeként szabadon felfedezd Arkham óriási városát, és a legkisebb nyomokba is belekapaszkodj annak érdekében, hogy te találj rá előbb a bűnözőkre, valamint egy minden eddiginél félelmetesebb ellenfélre: Arkham Lovagjára!

Utad során rengeteg régi barát segít majd téged, sőt mi több, a sorozat történetében először a Batman Arkham Knight-ban végre beülhetsz a híres Batmobilba is, amivel nemcsak a város felfedezése lesz egyszerűbb, hanem rengeteg feladat megoldásához is ezt a csúcstechnológiás járművet kell használnod.

Természetesen a Batman Arkham Knight keretein belül a legtöbbször magunkra és hősképességeinkre leszünk utalva, ezáltal kihasználhatjuk a Denevérember összes speciális felszerelését, eszközét és fegyverét ahhoz, hogy könnyebben ellássuk a rosszfiúk dolgát, amire látványos és páratlanul intenzív közelharci bunyókban kerülhet majd sor.

Legfrissebb hírek a(z) Batman Arkham Knight játékkal kapcsolatban