Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

Back 4 Blood

Kép a Back 4 Blood termékhez

21.990 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2021. október 12.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: Warner Bros.

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PS4, PS5

A(z) Back 4 Blood leírása

Ha évek óta várod már a Left 4 Dead-sorozat folytatását, akkor itt az alkalom megismerkedni a Back 4 Blood-dal, mely a Valve gondozásában megjelent zombis többjátékos élményt elkészítő Turtle Rock Studios legújabb alkotásaként ugyanolyan élményekkel kecsegtet nekünk.

A játék középpontjába egy globális katasztrófa került, aminek részeként az emberiség egy része meghalt, a többit pedig megfertőzte egy rejtélyes parazita. Csak néhány túlélő maradt egészséges, akik elhatározzák, hogy harcba szállnak fajuk megmentéséért!

A Back 4 Blood egy kooperációra épülő többjátékos élmény, melyben egy komplett történet részeként tudjuk átverekedni magunkat a kampányon, miközben újabb és újabb kihívásokat telejsítünk, az élményt pedig három társunkkal élhetjük át, akiket szükség esetén akár az MI is irányíthat.

Természetesen nem hiányozhat a Back 4 Blood-ból a kompetitív többjátékos élmény sem, amit egyszerre legfeljebb nyolc fő élvezhet PvP alapú küzdelmekben, miközben változatos karakterek és eszközpark társaságában élvezheted a korlátlan újrajátszhatósági faktorral rendelkező élményeket.

Legfrissebb hírek a(z) Back 4 Blood játékkal kapcsolatban