Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

Assassin´s Creed Origins

Kép a Assassin´s Creed Origins termékhez

5.499 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2017. október 27.

Platform: PC

Kiadó: Ubisoft

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PS4, XBOX ONE

A(z) Assassin´s Creed Origins leírása

Újabb történelmi korba repít minket a népszerű Assassin's Creed-sorozat, amelynek aktuális epizódjában az ókori Egyiptomban kalandozhatunk, az Orgyilkosok és a Templomosok kontinenseket és évszázadokat átívelő csatározása ugyanis a fáraók korába is visszavezethető.

Az Assassin's Creed Origins nemcsak egy új történelmi korszakot, hanem egy új főhőst is felvonultat, így Bayek, az ősi orgyilkos irányításával vethetjük bele magunkat a Nílus és a piramisok titkainak felfedezésébe, miközben a lebilincselő történet részeként szabadon felfedezhetünk ősi városokat és szállhatunk szembe a Templomosokkal.

Akárcsak a korábbi epizódokban, úgy az Assassin's Creed Origins-ben is kiemelkedően nagy figyelmet kap a lopakodás, az ellenfelek becserkészése, kihallgatása és követése, az épületek megmászása, a félelmetes halálugrások, a néma gyilkosságok, valamint a nyílt színi harc, amit ezúttal is megannyi fegyverrel kivitelezhetünk.

Az Assassin's Creed Origins ráadásul mindehhez a sokszínű játékmenethez páratlanul összetett szerepjátékos élményekkel is szolgál, aminek hála folyamatos fejlődés mentén ismerhetjük meg az ókori Egyiptom csodáit és legnagyobb problémáit.

Minimum gépigény

+ Intel Core i5-2400s 2.5 GHz / AMD FX-6350 3.9 GHz
+ 6GB RAM
+ NVIDIA GeForce GTX 660 / AMD R9 270

Ajánlott gépigény

+ Intel Core i7 3770 3.5 GHz / AMD FX-8350 4.0 GHz
+ 8GB RAM
+ NVIDIA GeForce GTX 760 / AMD R9 280X

Legfrissebb hírek a(z) Assassin´s Creed Origins játékkal kapcsolatban