Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

Assassin's Creed Valhalla

Kép a Assassin

17.999 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2020. november 17.

Platform: PS5

Kiadó: Ubisoft

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

A(z) Assassin's Creed Valhalla leírása

A vikingek korába repít vissza minket a népszerű Assassin's Creed-sorozat, melynek aktuális részében Eivor, a félelmet nem ismerő viking harcos bőrébe bújva fedezhetjük fel a korszak sajátosságait, miközben a közeli Anglia meghódítására törekszünk.

Az Assassin's Creed Valhalla részeként minden eddiginél nagyobb szerepet kaptak a szerepjátékos elemek, saját településünk lehet, beleszólhatunk a politikába, lehetőségünk nyílik irányítani a sztorit, alakítani karakterünk fejlődését és világra gyakorolt hatását, mindezt egy korábban még soha nem látott intenzitású harcrendszer társaságában.

A játékban egy szabadon bejárható nyitott világ vár ránk, ami az egykori Norvégia csodaszép partvilága mellett Anglia tájaira is elkalauzol minket, miközben nemcsak harcolhatunk, hanem horgászhatunk, vadászhatunk és tonnányi más egyéb mini-játékot élvezhetünk majd, hogy a csodálatos grafikával kiegészülve autentikus formában ismerhessük meg a viking korszak sajátosságait.

Az Assassin's Creed Valhalla már nem a lopakodásról és a titkos küldetésekről szól, itt az intenzitás, a kaszabolás mindennél nagyobb szerepet kap a vérengzés mellett, miközben saját fosztogató csapatokat alkothatunk, és egy új játékelemmel is találkozhatunk majd, aminek részeként saját települést építhetünk, bővíthetünk és kormányozhatunk, ahonnan állandó portyákra indulhatunk.

Legfrissebb hírek a(z) Assassin's Creed Valhalla játékkal kapcsolatban