Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

Assassin's Creed Valhalla Ultimate Edition

Kép a Assassin

37.309 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2020. november 10.

Platform: PS4

Kiadó: Ubisoft

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

A(z) Assassin's Creed Valhalla Ultimate Edition leírása

Az Assassin's Creed Valhalla Ultimate Edition tartalma:

Assassin's Creed Valhalla alapjáték
Szezonbérlet (hozzáférés extra tartalmakhoz, új helyszínekhez, felszerelésekhez, sztoriküldetésekhez)
Ultimate Csomag (Berserker Gear DLC, Berserker Longship DLC, Berserker Sttlementj DLC, extra rúna szett)

A vikingek korába repít vissza minket a népszerű Assassin's Creed-sorozat, melynek aktuális részében Eivor, a félelmet nem ismerő viking harcos bőrébe bújva fedezhetjük fel a korszak sajátosságait, miközben a közeli Anglia meghódítására törekszünk.

Az Assassin's Creed Valhalla részeként minden eddiginél nagyobb szerepet kaptak a szerepjátékos elemek, saját településünk lehet, beleszólhatunk a politikába, lehetőségünk nyílik irányítani a sztorit, alakítani karakterünk fejlődését és világra gyakorolt hatását, mindezt egy korábban még soha nem látott intenzitású harcrendszer társaságában.

A játékban egy szabadon bejárható nyitott világ vár ránk, ami az egykori Norvégia csodaszép partvilága mellett Anglia tájaira is elkalauzol minket, miközben nemcsak harcolhatunk, hanem horgászhatunk, vadászhatunk és tonnányi más egyéb mini-játékot élvezhetünk majd, hogy a csodálatos grafikával kiegészülve autentikus formában ismerhessük meg a viking korszak sajátosságait.

Az Assassin's Creed Valhalla már nem a lopakodásról és a titkos küldetésekről szól, itt az intenzitás, a kaszabolás mindennél nagyobb szerepet kap a vérengzés mellett, miközben saját fosztogató csapatokat alkothatunk, és egy új játékelemmel is találkozhatunk majd, aminek részeként saját települést építhetünk, bővíthetünk és kormányozhatunk, ahonnan állandó portyákra indulhatunk.

Legfrissebb hírek a(z) Assassin's Creed Valhalla Ultimate Edition játékkal kapcsolatban