Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

Assassin's Creed III Remastered

Kép a Assassin

9.099 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2019. március 29.

Platform: PS4

Kiadó: Ubisoft

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

A(z) Assassin's Creed III Remastered leírása

Az Assassin's Creed III Remastered tartalma:

Assassin's Creed III Remastered játékszoftver
Assassin's Creed Liberation Remastered játékszoftver
Extra kiegészítők (Benedict Arnold Missions, Hidden Secrets Pack, Tyranny of King Washington)

Alaposan megszépült formában és kibővült tartalommal tért vissza újgenerációs konzolokon az Assassin's Creed-sorozat egyik legjobb és legemlékezetesebb tagja, avagy a 18. századi Amerikába kalauzoló harmadik rész.

Az Assassin's Creed III Remastered részeként így minden téren mai köntösben, a rajongók visszajelzései alapján javított játékmechanika és extra funkciók társaságában utazhatunk vissza 1775-be, hogy Connor, egy fiatal indián orgyilkos irányításával elhozzuk népünk szabadságát.

A játék a sorozat klasszikus alapjait állítja a középpontba, ezáltal a hatalmas, szabadon bejárható pályákon a függetlenségi háború kellős közepébe csöppenünk, ismert történelmi személyekkel találkozunk, miközben orgyilkos módszerekkel, hol az árnyékban lopakodva, hol nyílt színi harcban vesszük fel a küzdelmet ellenfeleinkkel szemben, és tonnányi mellékküldetést telejsítünk az extra kalandok reményében.

Legfrissebb hírek a(z) Assassin's Creed III Remastered játékkal kapcsolatban