Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

Assassin's Creed 4 Black Flag

Kép a Assassin

4.999 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2016. február 01.

Platform: PS4

Kiadó: Ubisoft

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

A(z) Assassin's Creed 4 Black Flag leírása

Fedezd fel Edward Kenway oldalán a 18. század Karib-tengerének csodálatos világát és merülj el a kalózkodás aranykorában egy fiatal kalózkapitány irányításával, aki izgalmas kalandja során olyan vén tengeri medvékkel találkozik, mint Edward ?Feketeszakáll? Thatch vagy Benjamin Hornigold.

Az Assassin's Creed 4 Black Flag története 1715-ben kezdődik, Edward oldalán pedig a saját szemünkkel bizonyosodhatunk meg arról, hogy a kalózok világában is jelentős szerepet kapott a Templomosok és az Orgyilkosok évszázados konfliktusa, így akár a tengeren, akár olyan városokban, mint Havanna, Kingston vagy Nassau, mindig belebotolhatunk majd ellenségeinkbe.

A sorozat korábbi epizódjaihoz hasonlóan az Assassin's Creed 4 Black Flag egy külsőnézetes akciójáték lett, ami ezúttal nemcsak a szárazföldi bevetésekre, a lopakodásra, a megfigyelésekre és a hagyományos kardcsatákra, illetve pisztolypárbajokra épít, hanem most első ízben a tengeri ütközeteknek is komoly figyelmet szentel.

Az Assassin's Creed 4 Black Flag jelentős részét ugyanis a tengeren töltjük majd, ezáltal építhetjük, szépíthetjük és fejleszthetjük saját kalózhajónkat, legénységet fogadhatunk magunk mellé, végül de nem utolsó sorban pedig hatalmas tengeri csatákat vívhatunk az ellenséges hajókkal a szabadon felfedezhető és hatalmas Karib-tengeren.

Legfrissebb hírek a(z) Assassin's Creed 4 Black Flag játékkal kapcsolatban