Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

Anno History Collection

Kép a Anno History Collection termékhez

2.890 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2020. június 25.

Platform: PC

Kiadó: Ubisoft

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

A(z) Anno History Collection leírása

Egy minden eddiginél tartalmasabb, gyűjteményes csomagban szerezhetjük be magunknak a legendás Anno-sorozat történelmi epizódjait, az Anno History Collection részeként ugyanis a Ubisoft egy kalap alatt kínálja, az Anno 1404, az Anno 1503, az Anno 1602 és az Anno 1701 élményét.

Mindhárom klasszikus ráadásul frissített grafikai körítéssel, extra kalandokkal és tartalmakkal, minden téren a modern rendszerekhez optimalizált formában, illetve a korábban megjelent kiegészítők csatolásával kínálja ez a csomag, miközben az emberiség történelmének legfontosabb fejezeteibe nyerhetünk bepillantást.

Az Anno-sorozat mindmáig az egyik legjobb, történelmi korszakokon átívelő városépítős stratégia, aminek részeként gyakorlatilag a semmiből, főként az erőforrások menedzselésével kell felépítenünk egy hatalmas városállamot.

Az egyes részeken belül a kalózok korától kezdve, az olasz reneszánszon át az ipari forradalomig szinte minden helyzetben kipróbálhatjuk majd magunkat, folyamatosan bővülő játékelemek, valamint egyedülálló megoldások társaságában.

Legfrissebb hírek a(z) Anno History Collection játékkal kapcsolatban