Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

11-11: Memories Retold

Kép a 11-11: Memories Retold termékhez

10.290 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. november 09.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: Bandai Namco

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PS4

A(z) 11-11: Memories Retold leírása

1916. november 11-én egy ifjú kanadai fotós elhagyja szülőhazáját, hogy csatlakozhasson Európában az első világháború véres küzdelmeihez. Ugyanezen a napon Kurt, egy egyszerű német technikus arról értesül, hogy fia egy ütközetben eltűnt.

Kurt és Harry szomorú, gyakran filozofikus magasságokig emelkedő történetét ismerhetjük meg a 11-11: Memories Retold című kalandjáték részeként, miközben az egymást gyakran keresztező sztorijukkal megmutatkozik előttünk a háború szörnyű valósága, hiszen nemcsak szeretteikért harcolnak, hanem azért is, hogy mindvégig meg tudják őrizni emberségüket.

A 11-11: Memories Retold egy festményszerű megjelenéssel rendelkező interaktív kalandjáték, melyben rendhagyó megjelenéssel, életre kelt festmények hatásaival ismerhetünk meg egy rendkívül emlékezetes történetet, méghozzá két ellentétes oldalról, ami talán nem is különbözik egymástól annyira.

Kurt és Harry története ugyanis bár látszólag eltér egymástól, hiszen míg egyiküket a kalandvágy, másikukat eltűnt fiúk megtalálása hajtja, azonban tetteik egyre közelebb hozzák őket egymáshoz, mialatt mi nemcsak egy páratlan kaland részeseivé válhatunk, hanem az első világháború kegyetlen valóságát is megismerhetjük.

Legfrissebb hírek a(z) 11-11: Memories Retold játékkal kapcsolatban