Blizzard

A Blizzard Entertainment a világ egyik legnagyobb és legismertebb videojátékokat fejlesztő és kiadó vállalata, akik 2007 óta az Activision Blizzard részlegeként működnek. A céget 1991-ben alapította Michael Morhaime és Frank Pearce a kaliforniai Irvine-ban, és már kezdetektől saját világokban, de mindenekelőtt kimagasló minőségben gondolkodtak.

Első videojátékaikkal rögtön nagy népszerűségre tettek szert, hiszen a Rock n' Roll Racing vagy a The Lost Vikings mindmáig jól csengő nevek, azonban az igazi siker csak később érkezett meg számukra, amikor 1994-ben elkészült a Warcraft: Orcs & Humans, 1996-ban a Diablo, majd 1998-ban a Starcraft.

Ez a három népszerű franchise mindmáig alapjaiban határozza meg a Blizzard népszerűségét, hiszen a folytatások mellett olyan sikercímeket építettek ezekre a nevekre, mint a minden idők legnépszerűbb MMO-jaként megismert World of Warcraft, a Hearthstone kártyajáték vagy a MOBA-stílusban kimagasló Heroes of the Storm.

A Blizzard nevéhez köthető még az Overwatch is, korunk egyik legkedveltebb multiplayer akciójátéka, ami mellett ők üzemeltetik a Battle.net keretrendszert, mely a jövőben olyan videojátékoknak adhat otthont (a Steamhez hasonló formában), mint a Call of Duty: Black Ops 4.

Összesen 27 féle Blizzard játék található!
PC

Starcraft II Heart of The Swarm

Kiadó: Blizzard
Megjelenés: 2013. március 12.
 
2.695 Ft
PC

Diablo III

Kiadó: Blizzard
Megjelenés: 2012. május 15.
 
4.799 Ft
PC

World of Warcraft Prepaid Card

Kiadó: Blizzard
Megjelenés: 2008. október 27.
 
9.299 Ft
123a(z) 3 -ből