Kedves vásárlóink! Néhány napon át telefonon korlátozottan vagyunk elérhetők! Kérjük, bármilyen kérdéssel keressetek minket az infoKUKACplay247.hu emailcímen, vagy Facebook oldalunkon üzenetben, és rövid időn belül reagálunk. Köszönjük türelmeteket!
 

de Blob

Kép a de Blob termékhez

5.480 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2017. október 24.

Platform: PS4

Kiadó: SimActive

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: XBOX ONE

A(z) de Blob leírása

Miután Nintendo Wii-n és a többi előző generációs konzolon hatalmas sikert aratott, végre PS4-re is megjelent a de Blob, a valaha készült egyik legkülönlegesebb ügyességi és logikai játék, amiben nekünk is lehetőségünk nyílik kirobbantani egy komplett szín-forradalmat.

A de Blob keretein belül megismerhetünk egy teljesen a szürkeségbe döntött idegen várost, amiből a gonosz INKT Corporation teljesen kiszippantotta a színeket, a monokromatikus megjelenés pedig rányomta a bélyegét a mindennapokra és az emberek életére egyaránt.

Ekkor lép színre de Blob, egy apró, komisz és mindenre elszánt festékpaca, akinek az irányításával az lesz a feladatunk, hogy visszahozzuk a színt Chroma City utcáira, és ezáltal az ott élő polgárok mindennapjaiba is.

Persze ne hidd azt, hogy ez a feladat olyan egyszerű lesz, küldetésed során ugyanis megannyi kihívást és akadályt kell legyűrnöd logikai és ügyességi fejtörők által annak érdekében, hogy a kis pacával a város minden egyes négyzetmétere újra egy színes, élhető és barátságos környezet legyen.

Legfrissebb hírek a(z) de Blob játékkal kapcsolatban