de Blob

Kép a de Blob termékhez

5.480 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2017. október 24.

Platform: PS4

Kiadó: SimActive

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: XBOX ONE

A(z) de Blob leírása

Miután Nintendo Wii-n és a többi előző generációs konzolon hatalmas sikert aratott, végre PS4-re is megjelent a de Blob, a valaha készült egyik legkülönlegesebb ügyességi és logikai játék, amiben nekünk is lehetőségünk nyílik kirobbantani egy komplett szín-forradalmat.

A de Blob keretein belül megismerhetünk egy teljesen a szürkeségbe döntött idegen várost, amiből a gonosz INKT Corporation teljesen kiszippantotta a színeket, a monokromatikus megjelenés pedig rányomta a bélyegét a mindennapokra és az emberek életére egyaránt.

Ekkor lép színre de Blob, egy apró, komisz és mindenre elszánt festékpaca, akinek az irányításával az lesz a feladatunk, hogy visszahozzuk a színt Chroma City utcáira, és ezáltal az ott élő polgárok mindennapjaiba is.

Persze ne hidd azt, hogy ez a feladat olyan egyszerű lesz, küldetésed során ugyanis megannyi kihívást és akadályt kell legyűrnöd logikai és ügyességi fejtörők által annak érdekében, hogy a kis pacával a város minden egyes négyzetmétere újra egy színes, élhető és barátságos környezet legyen.

Legfrissebb hírek a(z) de Blob játékkal kapcsolatban