Zombie Army 4: Dead War

Kép a Zombie Army 4: Dead War termékhez

13.580 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2020. február 04.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: Sold Out

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PS4

A(z) Zombie Army 4: Dead War leírása

A Zombie Army 4: Dead War a Sniper Elite-sorozat készítőitől érkezett, a népszerű mesterlövész akciójáték negyedik részéhez kapcsolódó mellékszálként pedig eljátszadozott az őrült gondolattal: mi lett volna, ha Hitler katonái a második világháborúban felkeltek volna sírjukból, és zombiként megpróbálják lerohanni a világot?

A játék az 1940-es évek háborús Európájában játszódik, ahol a fenti hipotézis bekövetkezett, a csatatéren ezerszám jelennek meg az egykori katonák zombimásai, akik minden eddiginél vérszomjasabb ellenfélként törnek világuralomra.

A Zombie Army Trilogy folytatásának tekinthető Zombie Army 4: Dead War egy intenzív külsőnézetes akciójátékként állít szembe minket az élőhalottak seregeivel, amire ezúttal főként olaszországi helyszíneken kerülhet majd sor.

A játékban lehetőségünk nyílik majd teljesíteni a küldetéseket egyedül, de sokkal nagyobb izgalmakkal kecsegtet a kooperatív mód, melyben három társunk oldalán próbálkozhatunk az élőhalottak visszaszorításával és a túléléssel.

Legfrissebb hírek a(z) Zombie Army 4: Dead War játékkal kapcsolatban