Yooka-Laylee Standrad Edition

Kép a Yooka-Laylee Standrad Edition termékhez

9.499 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2017. április 11.

Platform: PS4

Kiadó: Sold Out

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: XBOX ONE

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. július 25., csütörtök

A(z) Yooka-Laylee Standrad Edition leírása

A legendás Banjo-Kazooie szellemi örököseként a Yooka-Laylee egy igazán klasszikus, a kilencvenes évek végét és a kétezres évek elejét idéző 3D-s platformer, amelyből Yooka, a kaméleon, valamint Laylee, a denevér izgalmas kalandjait ismerhetjük meg.

A játékban egy csodálatosan színes fantáziavilágot fedezhetünk fel magunknak, amelynek során a két hőst felváltva irányíthatjuk annak érdekében, hogy hol az egyik, hol a másik szereplő oldalán találjunk megoldást az aktuálisan elénk tornyosuló akadályokra, akik eltérő képességeikkel tovább színesítik a játékélményt.

A Yooka-Laylee az első percektől az utolsókig a fejtörőkre épít, amelyek során hol ügyességünket kell bizonygatnunk, hol azt, hogy mennyire gyorsan forog az agyunk, de mindezek mellett a folyamatos gyűjtögetés is szerepet játszik majd a pályákon.

Sőt mi több, a Yooka-Laylee élményét a kooperatív módnak köszönhetően egyszerre akár többen is átélhetjük majd, de a kampány mellett további egyéb lehetőségeink is lesznek a két hőssel a kalandozásra.

Legfrissebb hírek a(z) Yooka-Laylee Standrad Edition játékkal kapcsolatban