Kedves vásárlóink! Néhány napon át telefonon korlátozottan vagyunk elérhetők! Kérjük, bármilyen kérdéssel keressetek minket az infoKUKACplay247.hu emailcímen, vagy Facebook oldalunkon üzenetben, és rövid időn belül reagálunk. Köszönjük türelmeteket!
 

Yakuza Kiwami Steelbook Edition

Kép a Yakuza Kiwami Steelbook Edition termékhez

13.790 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. augusztus 28.

Platform: PS4

Kiadó: Sega

Elérhetőség: Jelenleg nincs készleten, beérkezés után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

A(z) Yakuza Kiwami Steelbook Edition leírása

A Yakuza Kiwami nem más, mint a legendás Yakuza-sorozat első részének alapjaitól újragondolt, megszépült és kibővült feldolgozása, ami messze túlmutat a közönséges HD Remasterek egyszerűségén.

A Sega és a Yakuza Team ugyanis minden elemében újra felépítette a kultikussá vált első epizódot, ezáltal 1080p-ben, 60fps-sel élvezhetjük a japán alvilágban játszódó sztorit, méghozzá olyan megjelenés társaságában, mintha egy vadonatúj fejlesztésű játékkal lenne dolgunk.

A Yakuza Kiwami Kazuma Kiryu első ámokfutását meséli el nekünk, akivel az lesz a célunk, hogy a rivális bandák ellenszelében felküzdjük magunkat a japán alvilág élére, és megvédjünk közben egy kislányt, aki nagynénje eltűnése után csak ránk számíthat.

A játékban autentikus japán környezet, egy megható és kegyetlen történet, brutális alvilági összecsapások, élvezetes harcrendszer, valamint a sorozat sajátosságának számító tonnányi mini-játék vár ránk.

Legfrissebb hírek a(z) Yakuza Kiwami Steelbook Edition játékkal kapcsolatban