Yakuza 6: The Song of Life - Essence of Art Edition

Kép a Yakuza 6: The Song of Life - Essence of Art Edition termékhez

7.299 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. március 20.

Platform: PS4

Kiadó: Sega

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

A(z) Yakuza 6: The Song of Life - Essence of Art Edition leírása

A CSOMAG TARTALMA:

- Yakuza 6: The Song of Life játékszoftver
- művészeti könyv
- extra kartonborító

Miután Kiryu letöltötte jogos büntetését, és kiszabadult a börtönből, úgy dönt, hogy mindent megváltoztat, és örökre szakít addigi életével, valamint az alvilággal. Amikor azonban fülébe jut, hogy Haruka egy autóbaleset következtében kómában fekszik, időközben pedig született egy kisfia, Kiryu-nak át kell gondolnia terveit.

Miután ugyanis kiderül, hogy a kisfiúról neki kell gondoskodnia, rádöbben arra, hogy Haruka autóbalesete talán egyáltalán nem volt véletlen, a szálak ugyanis egy új jakuza szervezethez vezetnek, akik Hiroshima egy unalmasnak tűnő kikötővárosában, Onomichiben vertek tanyát.

A Yakuza 6: The Song of Life-ban Kiryu oldalán szabadon felfedezhetjük a sorozat aktuális epizódjának tökéletes hátteret adó várost, miközben fő- és mellékes küldetések sokaságában apránként rá kell döbbentenünk karakterünket arra, hogy a jakuzából nincs kiszállás, így aki egyszer belépett az ördögi körbe, annak nincs többé visszaút.

Akárcsak a korábbi epizódok, úgy természetesen a Yakuza 6: The Song of Life is egy hatalmas szabadságot nyújtó akciójáték lett, melyben páratlanul intenzív és kegyetlen harcokat élhetünk át a jakuzák világában, de nem maradt ki a játékból a tonnányi mellékes elfoglaltság sem, amelyek részeként akár még egy in-game játéktermet is felkereshetünk, hogy egykori legendás árkád címekkel üssük el az időnket két küldetés között.

Legfrissebb hírek a(z) Yakuza 6: The Song of Life - Essence of Art Edition játékkal kapcsolatban