Xbox One vezeték nélküli kontroller (Sport Red Special Edition)

Kép a Xbox One vezeték nélküli kontroller (Sport Red Special Edition) termékhez

20.799 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2019. március 01.

Platform: XBOX ONE

Gyártó: Microsoft

Elérhetőség: Jelenleg nincs készleten, beérkezés után azonnal szállítjuk.

A(z) Xbox One vezeték nélküli kontroller (Sport Red Special Edition) leírása

Az Xbox One kontroller minden idők egyik legkényelmesebb és legjobb fogást biztosító konzolos irányítója, amely az Xbox 360 vezérlőjéhez mérten nem változott meg drasztikusan, ellenben a tonnányi finomhangolásnak köszönhetően még jobbá vált.

A Microsoft mérnökei ugyanis átdolgozták és pontosabbá tették a D-Pad-ot, és míg a dizájnváltozás során ergonomikusabbá vált a markolat, valamint hozzá kapcsolódóan néhány gomb kinézetét is módosították, a ravaszokat külön rezgő funkciókkal látták el a realisztikusabb hatás érdekében.

Az Xbox One kontroller egyik nagy újdonsága a továbbfejlesztett WiFi technológia, aminek hála vezeték nélküli formában akár kétszeres hatótávolságból is játszhatunk vele, de az új technológiának hála a gép és a kontroller sokkal előbb képes megtalálni egymást annak érdekében, hogy mielőbb nekikezdhessünk a játéknak.

Szerezd be te is az Xbox One vezeték nélküli kontrollert most egy igencsak különleges, limitált kiadású festéssel, mely a sportosan pirosas alapszín mellé gumírozott markolattal büszkélkedhet.