Xbox One vezeték nélküli kontroller (Grey Blue)

Kép a Xbox One vezeték nélküli kontroller (Grey Blue) termékhez

18.790 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. október 09.

Platform: XBOX ONE

Gyártó: Microsoft

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Várhatóan megérkezik hozzád: 2018. december 18., kedd

FIGYELEM! Ebből a termékből már csak 2 db van raktáron!

A(z) Xbox One vezeték nélküli kontroller (Grey Blue) leírása

Az Xbox One kontroller minden idők egyik legkényelmesebb és legjobb fogást biztosító konzolos irányítója, amely az Xbox 360 vezérlőjéhez mérten nem változott meg drasztikusan, ellenben a tonnányi finomhangolásnak köszönhetően még jobbá vált.

A Microsoft mérnökei ugyanis átdolgozták és pontosabbá tették a D-Pad-ot, és míg a dizájnváltozás során ergonomikusabbá vált a markolat, valamint hozzá kapcsolódóan néhány gomb kinézetét is módosították, a ravaszokat külön rezgő funkciókkal látták el a realisztikusabb hatás érdekében.

Az Xbox One kontroller egyik nagy újdonsága a továbbfejlesztett WiFi technológia, aminek hála vezeték nélküli formában akár kétszeres hatótávolságból is játszhatunk vele, de az új technológiának hála a gép és a kontroller sokkal előbb képes megtalálni egymást annak érdekében, hogy mielőbb nekikezdhessünk a játéknak.

Szerezd be te is az Xbox One vezeték nélküli kontrollert most egy igencsak különleges, limitált kiadású festéssel, mely a kellemes világosszürke alapszín mellett kék kiemelésekkel teszi igazán teljessé a látványt.