Xbox One vezeték nélküli kontroller (Combat Tech Special Edition)

Kép a Xbox One vezeték nélküli kontroller (Combat Tech Special Edition) termékhez

18.290 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. április 03.

Platform: XBOX ONE

Gyártó: Microsoft

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

A(z) Xbox One vezeték nélküli kontroller (Combat Tech Special Edition) leírása

Az Xbox One kontroller minden idők egyik legkényelmesebb és legjobb fogást biztosító konzolos irányítója, amely az Xbox 360 vezérlőjéhez mérten nem változott meg drasztikusan, ellenben a tonnányi finomhangolásnak köszönhetően még jobbá vált.

A Microsoft mérnökei ugyanis átdolgozták és pontosabbá tették a D-Pad-ot, és míg a dizájnváltozás során ergonomikusabbá vált a markolat, valamint hozzá kapcsolódóan néhány gomb kinézetét is módosították, a ravaszokat külön rezgő funkciókkal látták el a realisztikusabb hatás érdekében.

Az Xbox One kontroller egyik nagy újdonsága a továbbfejlesztett WiFi technológia, aminek hála vezeték nélküli formában akár kétszeres hatótávolságból is játszhatunk vele, de az új technológiának hála a gép és a kontroller sokkal előbb képes megtalálni egymást annak érdekében, hogy mielőbb nekikezdhessünk a játéknak.

Szerezd be te is az Xbox One wireless kontrollert most egy igencsak különleges, limitált kiadású katonai festéssel, mely a különleges megjelenés mellett gumírozott markolatot is kapott, hogy mindig a legjobb formában élvezhesd kedvenc akciójátékaidat.