Xbox One X 1TB Star Wars Jedi: Fallen Order bundle

Kép a Xbox One X 1TB Star Wars Jedi: Fallen Order bundle termékhez

119.999 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2019. november 15.

Platform: XBOX ONE

Gyártó: Microsoft

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Xbox One X 1TB Star Wars Jedi: Fallen Order bundle kiemelt információk

Ehhez a termékhez most extra ajándékokat adunk! Az eredeti termékeken felül 4 ajándék játék, illetve kiegészítő jár a csomaghoz:


Halo 5
Gears of War 4
Rare Replay
Apex Legends Founders Pack

A játékok és a kiegészítő letöltőkódként kerülnek a csomagba.

A(z) Xbox One X 1TB Star Wars Jedi: Fallen Order bundle leírása

A CSOMAG TARTALMA:

Xbox One X 1TB csomag (tartalma külön felsorolva)
Star Wars Jedi: Fallen Order játékszoftver
1 hónapos Xbox Game Pass hozzáférés
1 hónapos Xbox Live Gold tagság

Az Xbox One X 1TB csomag tartalma:
Xbox One X konzol 1TB
Xbox One vezeték nélküli kontroller
HDMi kábel
Hálózati csatlakozó
2 db AA ceruzaelem a kontrollerhez
USB 3.0 port, 2 db HDMI port, beépített Wi-Fi vezeték nélküli kapcsolat
Dokumentációk, üzembe helyezési útmutató
14 napos Xbox Live Gold tagság

Háztól-házig gyártói garancia: 1 év

Az Xbox One X 1TB játékkonzolról:

Az Xbox One X az Xbox One alaposan továbbfejlesztett változataként jelenleg a világ legnagyobb teljesítményű játékkonzolja lett, amely végre neked is lehetőséget ad arra, hogy egy megfelelő monitoron vagy televízión akár 4K felbontásban élvezd kedvenc videojátékaid élményét, vagy a 4K Blu-ray meghajtóval a legjobb filmeket.

Az Xbox One X természetesen kompatibilis bármilyen full HD képernyővel is, a játékok a 6 teraflopos teljesítménynek hála pedig ebben az esetben szintén nagyszerűen festenek, gyorsabban töltenek, a HDR-támogatás jóvoltából pedig sokkal jobban néznek ki, mintha hagyományos Xbox One-on futtatnánk őket.

A Microsoft természetesen úgy alkotta meg a konzolt, hogy az visszafelé kompatibilis legyen, ezáltal minden korábban megjelent Xbox One-játék fut rajta - a legtöbb extra frissítéssel 4K-ban is élvezhető -, de a korábban vásárolt kiegészítőket, így a Kinect-kamerát és a kontrollereket sem kell kidobnod, hiszen az Xbox One X ezeket egyaránt támogatja.

Sőt mi több, a legújabb Xbox-konzolon nem kell majd lemondanod az Xbox Live élményéről sem, így szabadon válogathatsz a digitális játékok között, élvezheted kedvenc alkotásaid multiplayer módját, a Games with Gold promóciónak hála pedig élő Xbox Live Gold előfizetéseddel minden hónapban ingyen videojátékokhoz is hozzáférhetsz.

A Star Wars Jedi: Fallen Order játékszoftverről:

A Titanfall-sorozattal megismert Respawn Entertainment most egy óriási kirándulást tesz a Csillagok háborúja univerzumában, a Star Wars Jedi: Fallen Order ugyanis egy vérbeli egyjátékos kalandként megismertet velünk egy izgalmas mellékszálat, mely a Star Wars III: Sithek Bosszúja után veszi kezdetét.

Az alkotásban Cal Kestis, egy ifjú jedi padawan történetét ismerhetjük meg, aki a 66-os parancs teljesítése közben rejtélyes módon túléli a bevetést, de amint egy véletlen folyamán leleplezik jedi mivoltát, hősünknek menekülnie kell, a Birodalom ugyanis egy félelmetes inkvizitort, a Darth Vader által kiképzett Second Sistert küldte el érte.

A Star Wars Jedi: Fallen Order egy változatos sztorival megtámogatott külsőnézetes akciójáték, melyben Cal oldalán a legvadabb fénykardos csatákba bonyolódhatunk bele, de a látványos küzdelmek során a jedik különleges képességeit is lehetőségünk nyílik használni ellenfeleink legyűréséhez.

Merülj el a Star Wars univerzum egy újabb mellékszálában, légy részese intenzív ütközeteknek egy a filmektől és a könyvektől teljesen független sztoriszálban, melyben lehetőséged nyílik egy elfeledett jedi oldalán felvenni a harcot a Birodalom ellen.

Legfrissebb hírek a(z) Xbox One X 1TB Star Wars Jedi: Fallen Order bundle játékkal kapcsolatban