Xbox One X 1TB Gears 5 bundle

Kép a Xbox One X 1TB Gears 5 bundle termékhez

129.999 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2019. szeptember 10.

Platform: XBOX ONE

Gyártó: Microsoft

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Várhatóan megérkezik hozzád: 2020. augusztus 14., péntek

FIGYELEM! Ebből a termékből már csak 2 db van raktáron!

Xbox One X 1TB Gears 5 bundle kiemelt információk

Ehhez a termékhez most extra ajándékokat adunk! Az eredeti termékeken felül 4 ajándék játék, illetve kiegészítő jár a csomaghoz:


Halo 5
Gears of War 4
Rare Replay
Apex Legends Founders Pack

A játékok és a kiegészítő letöltőkódként kerülnek a csomagba.

A(z) Xbox One X 1TB Gears 5 bundle leírása

A CSOMAG TARTALMA:

Xbox One X 1TB csomag (tartalma külön felsorolva)
Gears 5 játékszoftver (letöltőkód)
Gears of War: Ultimate Edition és Gears of War 2, 3, 4 játékszoftverek (letöltőkód)
1 hónapos Xbox Game Pass hozzáférés
1 hónapos Xbox Live Gold tagság

Az Xbox One X 1TB csomag tartalma:
Xbox One X konzol 1TB
Xbox One vezeték nélküli kontroller
HDMi kábel
Hálózati csatlakozó
2 db AA ceruzaelem a kontrollerhez
USB 3.0 port, 2 db HDMI port, beépített Wi-Fi vezeték nélküli kapcsolat
Dokumentációk, üzembe helyezési útmutató
14 napos Xbox Live Gold tagság

Háztól-házig gyártói garancia: 1 év

Az Xbox One X 1TB játékkonzolról:

Az Xbox One X az Xbox One alaposan továbbfejlesztett változataként jelenleg a világ legnagyobb teljesítményű játékkonzolja lett, amely végre neked is lehetőséget ad arra, hogy egy megfelelő monitoron vagy televízión akár 4K felbontásban élvezd kedvenc videojátékaid élményét, vagy a 4K Blu-ray meghajtóval a legjobb filmeket.

Az Xbox One X természetesen kompatibilis bármilyen full HD képernyővel is, a játékok a 6 teraflopos teljesítménynek hála pedig ebben az esetben szintén nagyszerűen festenek, gyorsabban töltenek, a HDR-támogatás jóvoltából pedig sokkal jobban néznek ki, mintha hagyományos Xbox One-on futtatnánk őket.

A Microsoft természetesen úgy alkotta meg a konzolt, hogy az visszafelé kompatibilis legyen, ezáltal minden korábban megjelent Xbox One-játék fut rajta - a legtöbb extra frissítéssel 4K-ban is élvezhető -, de a korábban vásárolt kiegészítőket, így a Kinect-kamerát és a kontrollereket sem kell kidobnod, hiszen az Xbox One X ezeket egyaránt támogatja.

Sőt mi több, a legújabb Xbox-konzolon nem kell majd lemondanod az Xbox Live élményéről sem, így szabadon válogathatsz a digitális játékok között, élvezheted kedvenc alkotásaid multiplayer módját, a Games with Gold promóciónak hála pedig élő Xbox Live Gold előfizetéseddel minden hónapban ingyen videojátékokhoz is hozzáférhetsz.

A Gears 5 játékszoftverről:

Megrövidült címmel ugyan, de elképesztő tartalommal tért vissza a The Coalition zászlaja alatt a Gears of War-sorozat, melynek ötödik epizódja elhozza a totális összeomlást, az eddig ismert apokaliptikus világ ugyanis még nagyobb bajba kerül, amikor a Swarm megfertőzi a Koalíció robothadseregét, hogy azok emberi városokra támadjanak.

A Gears 5-ben Kait Diaz felett vehetjük át az irányítást, akivel a szériától megszokott külsőnézetes akciózás vár ránk, a középpontban hihetetlenül intenzív tűzpárbajokkal, aktív fedezékhasználattal, hihetetlen látványvilággal, valamint orbitális nagyságú bestiákkal, akiket mind egy szálig el kell pusztítanunk a cél érdekében.

A kampány mellett a Gears 5 mindemmellett egy új kooperatív móddal is gazdagodik Escape név alatt, melyben egy háromfős csapatban dolgozhatunk azért, hogy elpusztítsuk az ellenséges fészkeket, de visszatért a csapatok közti rivalizálásra épülő Versus mód, sőt a jól ismert Horda sem marad ki a mókázásból.

Utóbbi szintén megújulva tér vissza a Gears 5-ben ezáltal új képességekkel, fedezéképítéssel és energiagyűjtéssel kell túlélnünk az 50 hullámban támadó ellenséges hordát, miközben érkezik egy pályaszerkesztő is, amivel vagány pályákat készíthetünk az Escape játékmódhoz.

Legfrissebb hírek a(z) Xbox One X 1TB Gears 5 bundle játékkal kapcsolatban