Xbox One X 1TB Forza Horizon 4 + LEGO Speed Champions DLC bundle

Kép a Xbox One X 1TB Forza Horizon 4 + LEGO Speed Champions DLC bundle termékhez

129.999 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2019. október 01.

Platform: XBOX ONE

Gyártó: Microsoft

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Xbox One X 1TB Forza Horizon 4 + LEGO Speed Champions DLC bundle kiemelt információk

Ehhez a termékhez most extra ajándékokat adunk! Az eredeti termékeken felül 4 ajándék játék, illetve kiegészítő jár a csomaghoz:


Halo 5
Gears of War 4
Rare Replay
Apex Legends Founders Pack

A játékok és a kiegészítő letöltőkódként kerülnek a csomagba.

A(z) Xbox One X 1TB Forza Horizon 4 + LEGO Speed Champions DLC bundle leírása

A CSOMAG TARTALMA:

Xbox One X 1TB csomag (tartalma külön felsorolva)
Forza Horizon 4 játékszoftver
LEGO Speed Champions kiegészítő játékszoftver
1 hónapos Xbox Game Pass hozzáférés
1 hónapos Xbox Live Gold előfizetés

Az Xbox One X 1TB csomag tartalma:
Xbox One X konzol 1TB
Xbox One vezeték nélküli kontroller
HDMi kábel
Hálózati csatlakozó
2 db AA ceruzaelem a kontrollerhez
USB 3.0 port, 2 db HDMI port, beépített Wi-Fi vezeték nélküli kapcsolat
Dokumentációk, üzembe helyezési útmutató
14 napos Xbox Live Gold tagság

Háztól-házig gyártói garancia: 1 év

Az Xbox One X 1TB játékkonzolról:

Az Xbox One X az Xbox One alaposan továbbfejlesztett változataként jelenleg a világ legnagyobb teljesítményű játékkonzolja lett, amely végre neked is lehetőséget ad arra, hogy egy megfelelő monitoron vagy televízión akár 4K felbontásban élvezd kedvenc videojátékaid élményét, vagy a 4K Blu-ray meghajtóval a legjobb filmeket.

Az Xbox One X természetesen kompatibilis bármilyen full HD képernyővel is, a játékok a 6 teraflopos teljesítménynek hála pedig ebben az esetben szintén nagyszerűen festenek, gyorsabban töltenek, a HDR-támogatás jóvoltából pedig sokkal jobban néznek ki, mintha hagyományos Xbox One-on futtatnánk őket.

A Microsoft természetesen úgy alkotta meg a konzolt, hogy az visszafelé kompatibilis legyen, ezáltal minden korábban megjelent Xbox One-játék fut rajta - a legtöbb extra frissítéssel 4K-ban is élvezhető -, de a korábban vásárolt kiegészítőket, így a Kinect-kamerát és a kontrollereket sem kell kidobnod, hiszen az Xbox One X ezeket egyaránt támogatja.

Sőt mi több, a legújabb Xbox-konzolon nem kell majd lemondanod az Xbox Live élményéről sem, így szabadon válogathatsz a digitális játékok között, élvezheted kedvenc alkotásaid multiplayer módját, a Games with Gold promóciónak hála pedig élő Xbox Live Gold előfizetéseddel minden hónapban ingyen videojátékokhoz is hozzáférhetsz.

A Forza Horizon 4 játékszoftverről:

A Forza Horizon 4 elhozza közénk az árkád autós versenyjátékok legújabb generációját, aminek részeként az Egyesült Királyság legszebb részein száguldozhatunk nagyokat, miközben a több mint 450 autóval tavasszal, nyáron, ősszel és télen is próbára tehetjük tudásunkat.

Az egyik legnagyobb újdonság ugyanis a Forza Horizon 4-ben az évszakok megjelenése és folyamatos változása lesz, így versenyjátékban soha nem volt még annyira csodálatos a havas tájak, az ébredő természet vagy a sárguló levelek látványa, sőt mi több, mindez nemcsak a látvány szempontjából lesz nagyon fontos, hanem a versenykörülmények miatt is.

A Forza Horizon 4 hiába lesz ugyanis egy árkád versenyjáték, ez csak az autók irányításában érhető tetten, közben mindegyikük viselkedése eltér majd esős, sáros, havas vagy száraz útszakaszokon, miközben a féktelen száguldást nemcsak egyedül, hanem mások társaságában is megtapasztalhatjuk.

A rendkívül masszív egyjátékos élmények mellett ugyanis a Forza Horizon 4 jelentős mértékben épít a multis lehetőségekre, így legyen szó akár kompetitív küzdelmekről, akár kooperatív élményekről, itt garantáltan minden autóbolond megtalálja majd a számításait.

Legfrissebb hírek a(z) Xbox One X 1TB Forza Horizon 4 + LEGO Speed Champions DLC bundle játékkal kapcsolatban