Kedves vásárlóink! Néhány napon át telefonon korlátozottan vagyunk elérhetők! Kérjük, bármilyen kérdéssel keressetek minket az infoKUKACplay247.hu emailcímen, vagy Facebook oldalunkon üzenetben, és rövid időn belül reagálunk. Köszönjük türelmeteket!
 

Xbox One S gép 1TB + Halo Wars 2 Ultimate Edition

Kép a Xbox One S gép 1TB + Halo Wars 2 Ultimate Edition termékhez

106.990 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2017. február 17.

Platform: XBOX ONE

Gyártó: Microsoft

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

A(z) Xbox One S gép 1TB + Halo Wars 2 Ultimate Edition leírása

A CSOMAG TARTALMA:

- Xbox One S játékkonzol (1TB) + kontroller
- Halo Wars 2 játékszoftver
- Halo Wars: Definitive Edition játékszoftver
- Season Pass
- Early Access
- Fémdoboz

Szerezd be most egy nagyszerű stratégia, a legendás Halo univerzumot kibővítő Halo Wars 2-vel egy csomagban Xbox One S játékkonzolodat, aminek köszönhetően két legyet üthetsz egy csapásra. Az 1TB-os merevlemezzel elérhető Xbox One S által ugyanis egy vékonyabb, erősebb, mutatósabb és többek között HDR-támogatással is felvértezett konzol tulajdonosává válhatsz, miközben egy kiváló videojáték, a Halo Wars 2 speciális kiadását is a gyűjteményedbe illesztheted vele, amihez rögtön rengeteg extra tartalmat, sőt első részének feldolgozását is megkaparinthatod.

Az Xbox One S-ről:

Itt az Xbox One legújabb generációja, amely nemcsak vékonyabb és laposabb, hanem okosabb és erősebb is lett elődjénél, miközben rengeteg olyan újdonsággal is felvértezték, amit sokan már a hagyományos modell esetében is vártak a rajongók.

Az Xbox One S, ennek megfelelően 40 százalékkal kisebb és könnyebb is lett elődjéhez mérten, amit annak ellenére sikerült elérnie a Microsoft mérnökeinek, hogy a ház belsejébe építették a tápegységet. A méretcsökkenés természetesen egy alapos frissítést eredményezett a dizájn tekintetében is, amivel alighanem megszületett a generáció legszebb játékkonzolja, amivel együtt a híresen kényelmes vezeték nélküli Xbox-kontrollert egyaránt sikerült még áramvonalasabbra tervezni, miközben hatótávolságát is a kétszeresére növelték.

A masina azonban nem csak a küllem tekintetében alakult át, hanem belsőleg is érték kisebb módosítások, így bár csak egy hajszálnyival, de az Xbox One S a hardver tekintetében is erősebb lett, hiszen képes a filmek és videók esetén már 4K felbontású, avagy Ultra HD képet adni, míg a játékok a nagyobb dinamikatartomány (HDR) megjelenésével sokkal gazdagabb és telítettebb színárnyalatokban élvezhetők.

A Halo Wars 2-ről

Habár mindenki azt hitte, hogy az emberiség megmenekült, de fajunk váratlanul egy újabb, egy minden eddiginél veszélyesebb ellenféllel találja szembe magát a Halo univerzumban. Mielőtt azonban bekövetkezne az apokalipszis, a Spirit of Fire csatahajó bátor legénysége megpróbálja a lehetetlent, és szembeszáll az új fenyegetéssel!

A Halo Wars 2-ben ennek az elkeseredett, a Halo 5 eseményei után játszódó küzdelemnek lehetünk a részesei, méghozzá a valós idejű stratégiák legszebb hagyományaival, amelyet ezúttal a Total War-sorozatot is jegyző The Creative Assembly legénysége fejlesztett tökélyre.

A játékban ezúttal is a legváltozatosabb Halo egységek, Warthogok, Skorpiók és Spártaiak irányításával léphetünk csatamezőre, miközben bázisokat építhetünk, saját hadsereget állíthatunk fel, és soha nem látott méretű csatákba bonyolódhatunk bele az izgalmas bevetéseket garantáló fordulatos kampányban.

A Halo Wars 2 a számtalan újdonság és az újgenerációs kinézet mellett ezúttal is könnyed és közérthető irányítást biztosít konzolon, amivel sokkal gördülékenyebbé váltak a többjátékos ütközetek, melyekben akár 3-3 csapat is farkasszemet nézhet egymással a harctéren.

Legfrissebb hírek a(z) Xbox One S gép 1TB + Halo Wars 2 Ultimate Edition játékkal kapcsolatban