Xbox One S gép 1TB + Forza Horizon 3 szoftver

Kép a Xbox One S gép 1TB + Forza Horizon 3 szoftver termékhez

106.990 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2017. február 27.

Platform: XBOX ONE

Gyártó: Microsoft

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

A(z) Xbox One S gép 1TB + Forza Horizon 3 szoftver leírása

Szerezd be most az utóbbi évek egyik legjobb exkluzív autós játékával, a Forza Horizon 2-vel egy csomagban vadonatúj Xbox One S konzolodat, aminek köszönhetően a kisebb, kecsesebb és mutatósabb masinával és a videojátékkal együtt te is elkalandozhatsz Ausztráliába, hogy ott a világ leggyorsabb verdáinak volánja mögé pattanva átadhasd magadat az izgalmas száguldás örömeinek egyedül, vagy a kooperatív módban mások oldalán, egy féktelen árkád versenyjátékban.

Az Xbox One S-ről:

Itt az Xbox One legújabb generációja, amely nemcsak vékonyabb és laposabb, hanem okosabb és erősebb is lett elődjénél, miközben rengeteg olyan újdonsággal is felvértezték, amit sokan már a hagyományos modell esetében is vártak a rajongók.

Az Xbox One S, ennek megfelelően 40 százalékkal kisebb és könnyebb is lett elődjéhez mérten, amit annak ellenére sikerült elérnie a Microsoft mérnökeinek, hogy a ház belsejébe építették a tápegységet. A méretcsökkenés természetesen egy alapos frissítést eredményezett a dizájn tekintetében is, amivel alighanem megszületett a generáció legszebb játékkonzolja, amivel együtt a híresen kényelmes vezeték nélküli Xbox-kontrollert egyaránt sikerült még áramvonalasabbra tervezni, miközben hatótávolságát is a kétszeresére növelték.

A masina azonban nem csak a küllem tekintetében alakult át, hanem belsőleg is érték kisebb módosítások, így bár csak egy hajszálnyival, de az Xbox One S a hardver tekintetében is erősebb lett, hiszen képes a filmek és videók esetén már 4K felbontású, avagy Ultra HD képet adni, míg a játékok a nagyobb dinamikatartomány (HDR) megjelenésével sokkal gazdagabb és telítettebb színárnyalatokban élvezhetők.

Az Xbox One S, mindemellett magán hordozza az eredeti Xbox One összes előnyét, ezáltal a kiemelkedő exkluzív címek (Forza Horizon 3, Gears of War 4, Halo 5 stb.) mellett kiemelhető ezen a téren az Xbox 360-as játékokkal való visszafelé kompatibilitás, az Xbox Live semmivel sem összehasonlítható többjátékos élménye vagy a Games with Gold által havonta biztosított ingyenes játékok. Mindezen túl az Xbox legújabb generációjára is igaz az all in one jellem, amitől a konzol nemcsak játékra, hanem filmnézésre, zenehallgatásra és még egy halom egyéb dologra is felhasználható, mint egy igazi multimédiás központ.

A Forza Horizon 3-ról:

Csatlakozz te is a Horizon Fesztivál flúgos futamához, válassz magadnak a világ 350 legvagányabb verdája közül, és nyomd padlóig a gázpedált, amint elrajtoltak a futamok, hiszen a legendás Forza-sorozat jól ismert mellékszálában ismét az árkád száguldásé lesz a főszerep.

A Forza Horizon 3-ban a rendkívül változatos helyszíneiről ismert Ausztráliában, egy óriási nyitott világban versenyezhetünk majd, így hol a sivatag kellős közepén, hol a dzsungel mélyén, hol valódi versenypályákon mérhetjük majd össze tudásunkat másokkal, miközben az izgalmas futamok mellett tuningolható autók és vérbeli kihívások is várnak ránk.

Az izgalmas versenyek során csak a féktelen tempókra és a minél látványosabb mutatványokra kell majd figyelned, de a korábbi részekkel ellentétben az élményt már nemcsak egyedül, hanem a kooperatív módnak hála akár másokkal is megtapasztalhatod majd.

Legfrissebb hírek a(z) Xbox One S gép 1TB + Forza Horizon 3 szoftver játékkal kapcsolatban