Xbox One S 500GB Middle-Earth: Shadow of War bundle

Kép a Xbox One S 500GB Middle-Earth: Shadow of War bundle termékhez

93.790 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2017. október 10.

Platform: XBOX ONE

Gyártó: Microsoft

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

A(z) Xbox One S 500GB Middle-Earth: Shadow of War bundle leírása

A CSOMAG TARTALMA:

- Xbox One S konzol (500GB, fehér színben)
- Xbox One kontroller (fehér színben)
- Middle-Earth: Shadow of War letöltőkód

Szerezd be most fehér Xbox One S konzolodat az utóbbi évek egyik legjobb nyitott világú akciójátékával együtt, ebben a bundle csomagban ugyanis a Gyűrűk Ura univerzumában játszódó Middle-Earth: Shadow of War letölthető változatát is megtalálhatod, amelyben Talion, a kósza oldalán egyenesen Mordor sötét földjén kalandozhatsz egyet. Új konzolodon mindezt pedig a legjobb felbontásban, könnyed irányítással és akár HDR támogatással is megtapasztalhatod majd, miközben az intenzív külső nézetes akciók során felveszed a kesztyűt Szauronnal és félelmetes orkseregével egy a filmeket összekötő, önálló történet felgöngyölítése során.

Az Xbox One S-ről:

Itt az Xbox One legújabb generációja, amely nemcsak vékonyabb és laposabb, hanem okosabb és erősebb is lett elődjénél, miközben rengeteg olyan újdonsággal is felvértezték, amit sokan már a hagyományos modell esetében is vártak a rajongók.

Az Xbox One S, ennek megfelelően 40 százalékkal kisebb és könnyebb is lett elődjéhez mérten, amit annak ellenére sikerült elérnie a Microsoft mérnökeinek, hogy a ház belsejébe építették a tápegységet. A méretcsökkenés természetesen egy alapos frissítést eredményezett a dizájn tekintetében is, amivel alighanem megszületett a generáció legszebb játékkonzolja, amivel együtt a híresen kényelmes vezeték nélküli Xbox-kontrollert egyaránt sikerült még áramvonalasabbra tervezni, miközben hatótávolságát is a kétszeresére növelték.

A masina azonban nem csak a küllem tekintetében alakult át, hanem belsőleg is érték kisebb módosítások, így bár csak egy hajszálnyival, de az Xbox One S a hardver tekintetében is erősebb lett, hiszen képes a filmek és videók esetén már 4K felbontású, avagy Ultra HD képet adni, míg a játékok a nagyobb dinamikatartomány (HDR) megjelenésével sokkal gazdagabb és telítettebb színárnyalatokban élvezhetők.

Az Xbox One S, mindemellett magán hordozza az eredeti Xbox One összes előnyét, ezáltal a kiemelkedő exkluzív címek (Forza Horizon 3, Gears of War 4, Halo 5 stb.) mellett kiemelhető ezen a téren az Xbox 360-as játékokkal való visszafelé kompatibilitás, az Xbox Live semmivel sem összehasonlítható többjátékos élménye vagy a Games with Gold által havonta biztosított ingyenes játékok. Mindezen túl az Xbox legújabb generációjára is igaz az all in one jellem, amitől a konzol nemcsak játékra, hanem filmnézésre, zenehallgatásra és még egy halom egyéb dologra is felhasználható, mint egy igazi multimédiás központ.

Legfrissebb hírek a(z) Xbox One S 500GB Middle-Earth: Shadow of War bundle játékkal kapcsolatban