Xbox One S 1TB Sea of Thieves bundle

Kép a Xbox One S 1TB Sea of Thieves bundle termékhez

97.790 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2018. március 20.

Platform: XBOX ONE

Gyártó: Microsoft

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

A(z) Xbox One S 1TB Sea of Thieves bundle leírása

A CSOMAG TARTALMA:

- Xbox One S konzol (1TB, fehér színben)
- Xbox One kontroller (fehér színben)
- Sea of Thieves játékszoftver
- 1 hónapos Xbox Game Pass hozzáférés

A Sea of Thieves játékszoftverről:

A Sea of Thieves a valaha készült legösszetettebb és legautentikusabb kalózos akciójátékként most végre neked is megmutatja, hogy milyen is volt egykoron a Karib-tengeri haramiák élete, akiket nem érdekelt más, csak a rum, az arany és a folyamatos izgalom.

A Rare legújabb alkotása egy osztott világú akciózás, amit egyszerre több más játékos társaságában fedezhetsz fel, és bár lehetőséged van magányos farkasként belevetni magadat a kalózkalandokba, azonban az igazi élmény az lesz, amikor mások társaságában válik belőlünk igazi tengeri medve.

A Sea of Thieves egy belső nézetes akciójátékként a vad kardozások és pisztolypárbajok mellett hatalmas hajócsatákat is garantál, de ha nyugodtabb szelek járnak a tengereken, akkor sem maradunk kalandok nélkül, hiszen szórakozhatunk csapattársainkkal, ismerkedhetünk másokkal, de akár kincsvadászatra is indulhatunk a közeli szigetek valamelyikére.

A hatalmas, szabadon bejárható világ mellett a Sea of Thieves dugig van titkokkal és rejtélyekkel, ezáltal óriási, hónapokra elegendő szavatosságot garantál, méghozzá fejleszthető karakterek, kalózhajók és varázslatos, rajzfilmes látványvilág társaságában.

FIGYELEM: a játék használatához Xbox Live Gold előfizetés szükséges!

Az Xbox One S-ről:

Itt az Xbox One legújabb generációja, amely nemcsak vékonyabb és laposabb, hanem okosabb és erősebb is lett elődjénél, miközben rengeteg olyan újdonsággal is felvértezték, amit sokan már a hagyományos modell esetében is vártak a rajongók.

Az Xbox One S, ennek megfelelően 40 százalékkal kisebb és könnyebb is lett elődjéhez mérten, amit annak ellenére sikerült elérnie a Microsoft mérnökeinek, hogy a ház belsejébe építették a tápegységet. A méretcsökkenés természetesen egy alapos frissítést eredményezett a dizájn tekintetében is, amivel alighanem megszületett a generáció legszebb játékkonzolja, amivel együtt a híresen kényelmes vezeték nélküli Xbox-kontrollert egyaránt sikerült még áramvonalasabbra tervezni, miközben hatótávolságát is a kétszeresére növelték.

A masina azonban nem csak a küllem tekintetében alakult át, hanem belsőleg is érték kisebb módosítások, így bár csak egy hajszálnyival, de az Xbox One S a hardver tekintetében is erősebb lett, hiszen képes a filmek és videók esetén már 4K felbontású, avagy Ultra HD képet adni, míg a játékok a nagyobb dinamikatartomány (HDR) megjelenésével sokkal gazdagabb és telítettebb színárnyalatokban élvezhetők.

Az Xbox One S, mindemellett magán hordozza az eredeti Xbox One összes előnyét, ezáltal a kiemelkedő exkluzív címek (Forza Horizon 3, Gears of War 4, Halo 5 stb.) mellett kiemelhető ezen a téren az Xbox 360-as játékokkal való visszafelé kompatibilitás, az Xbox Live semmivel sem összehasonlítható többjátékos élménye vagy a Games with Gold által havonta biztosított ingyenes játékok. Mindezen túl az Xbox legújabb generációjára is igaz az all in one jellem, amitől a konzol nemcsak játékra, hanem filmnézésre, zenehallgatásra és még egy halom egyéb dologra is felhasználható, mint egy igazi multimédiás központ.

Legfrissebb hírek a(z) Xbox One S 1TB Sea of Thieves bundle játékkal kapcsolatban