Xbox One S 1TB PUBG bundle

Kép a Xbox One S 1TB PUBG bundle termékhez

97.790 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2018. február 20.

Platform: XBOX ONE

Gyártó: Microsoft

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

A(z) Xbox One S 1TB PUBG bundle leírása

A CSOMAG TARTALMA:

- Xbox One S konzol (1TB, fehér színben)
- Xbox One kontroller (fehér színben)
- PUBG letöltőkód

Szerezd be most korunk legnépszerűbb és legismertebb battle royal akciójátékával egybecsomagolva Xbox One S konzolodat, ebben a speciális bundle csomagban ugyanis a fehér színű játékgép mellett a PlayerUnknown?s Battlegrounds (PUBG) játékszoftver letölthető változatát is megtalálhatod!

A PUBG játékszoftverről:

Xbox One-ra is megérkezett a Playerunknown´s Battlegrounds, vagy közismertebb nevén PUBG, a PC-n már több millió játékost meghódító battle royale stílusú multiplayer akciójáték, amely túlzás nélkül megreformálta a műfajt, hiszen korábban még egyetlen alkotás sem nyújtott ennyire izgalmas és sokrétű küzdelmeket.

A Playerunknown´s Battlegrounds változatos és nem mellesleg hatalmas csataterein több mint 100 ember harcol egymással. A PvP alapú ütközetekben lehetőséged nyílik felfedezni a környéket és felszerelés, fegyvert, páncélt, valamint ellátmányt gyűjteni annak érdekében, hogy egyre erősebbé válj.

De jól vigyázz! A PUBG keretein belül ugyanis soha nem vagy biztonságban, ezáltal bárhonnan és bármikor rád támadhat valaki. Bár ideig-óráig lehetőséged nyílik csapatban gondolkodni, azért ne felejtsd el, hogy ebben a játékban végül csak egy győztes maradhat, így előbb vagy utóbb csapattársaid is szembefordulnak veled.

A Playerunknown´s Battlegrounds pályáin a legkülönfélébb fegyverek és felszerelések várnak rád, az összetett játékélményt pedig egy nagyszerű harcrendszer, egyenlő esélyek, járművek és egyebek teszik még teljesebbé.

FIGYELEM: a játék használatához Xbox Live Gold előfizetés szükséges!

Az Xbox One S-ről:

Itt az Xbox One legújabb generációja, amely nemcsak vékonyabb és laposabb, hanem okosabb és erősebb is lett elődjénél, miközben rengeteg olyan újdonsággal is felvértezték, amit sokan már a hagyományos modell esetében is vártak a rajongók.

Az Xbox One S, ennek megfelelően 40 százalékkal kisebb és könnyebb is lett elődjéhez mérten, amit annak ellenére sikerült elérnie a Microsoft mérnökeinek, hogy a ház belsejébe építették a tápegységet. A méretcsökkenés természetesen egy alapos frissítést eredményezett a dizájn tekintetében is, amivel alighanem megszületett a generáció legszebb játékkonzolja, amivel együtt a híresen kényelmes vezeték nélküli Xbox-kontrollert egyaránt sikerült még áramvonalasabbra tervezni, miközben hatótávolságát is a kétszeresére növelték.

A masina azonban nem csak a küllem tekintetében alakult át, hanem belsőleg is érték kisebb módosítások, így bár csak egy hajszálnyival, de az Xbox One S a hardver tekintetében is erősebb lett, hiszen képes a filmek és videók esetén már 4K felbontású, avagy Ultra HD képet adni, míg a játékok a nagyobb dinamikatartomány (HDR) megjelenésével sokkal gazdagabb és telítettebb színárnyalatokban élvezhetők.

Az Xbox One S, mindemellett magán hordozza az eredeti Xbox One összes előnyét, ezáltal a kiemelkedő exkluzív címek (Forza Horizon 3, Gears of War 4, Halo 5 stb.) mellett kiemelhető ezen a téren az Xbox 360-as játékokkal való visszafelé kompatibilitás, az Xbox Live semmivel sem összehasonlítható többjátékos élménye vagy a Games with Gold által havonta biztosított ingyenes játékok. Mindezen túl az Xbox legújabb generációjára is igaz az all in one jellem, amitől a konzol nemcsak játékra, hanem filmnézésre, zenehallgatásra és még egy halom egyéb dologra is felhasználható, mint egy igazi multimédiás központ.

Háztól-házig gyártói garancia: 1 év

Legfrissebb hírek a(z) Xbox One S 1TB PUBG bundle játékkal kapcsolatban