Xbox One S 1TB Minecraft Limited Edition bundle

Kép a Xbox One S 1TB Minecraft Limited Edition bundle termékhez

124.790 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2017. október 03.

Platform: XBOX ONE

Gyártó: Microsoft

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

A(z) Xbox One S 1TB Minecraft Limited Edition bundle leírása

Szerezd be most egy igazán különleges kiadásban az Xbox One S konzolt, amely ezúttal a Minecraft rajongói előtt kíván fejet hajtani! Ez a limitált kiadású, 1TB-os merevlemezzel szerelt Xbox One S ugyanis minden téren a Mojang népszerű alkotására hajaz, ezáltal a gép speciális festése, a konzol rendszerhangjai, a Redstone áramkör mintázat az átlátszó alsó borítás alatt, vagy a stílusban igazodó kontroller egytől egyig olyan érzést kelt, mintha minden indításkor megelevenedne körülöttünk a Minecraft pixelvilága.

A csomag természetesen tartalmazza a Minecraft teljes verzióját is, méghozzá extra letölthető tartalmakkal, HDR-támogatással, valamint az alkotás által nyújtott féktelen szabadság és alkotás élményével.

Az Xbox One S-ről:

Itt az Xbox One legújabb generációja, amely nemcsak vékonyabb és laposabb, hanem okosabb és erősebb is lett elődjénél, miközben rengeteg olyan újdonsággal is felvértezték, amit sokan már a hagyományos modell esetében is vártak a rajongók.

Az Xbox One S, ennek megfelelően 40 százalékkal kisebb és könnyebb is lett elődjéhez mérten, amit annak ellenére sikerült elérnie a Microsoft mérnökeinek, hogy a ház belsejébe építették a tápegységet. A méretcsökkenés természetesen egy alapos frissítést eredményezett a dizájn tekintetében is, amivel alighanem megszületett a generáció legszebb játékkonzolja, amivel együtt a híresen kényelmes vezeték nélküli Xbox-kontrollert egyaránt sikerült még áramvonalasabbra tervezni, miközben hatótávolságát is a kétszeresére növelték.

A masina azonban nem csak a küllem tekintetében alakult át, hanem belsőleg is érték kisebb módosítások, így bár csak egy hajszálnyival, de az Xbox One S a hardver tekintetében is erősebb lett, hiszen képes a filmek és videók esetén már 4K felbontású, avagy Ultra HD képet adni, míg a játékok a nagyobb dinamikatartomány (HDR) megjelenésével sokkal gazdagabb és telítettebb színárnyalatokban élvezhetők.

Az Xbox One S, mindemellett magán hordozza az eredeti Xbox One összes előnyét, ezáltal a kiemelkedő exkluzív címek (Forza Horizon 3, Gears of War 4, Halo 5 stb.) mellett kiemelhető ezen a téren az Xbox 360-as játékokkal való visszafelé kompatibilitás, az Xbox Live semmivel sem összehasonlítható többjátékos élménye vagy a Games with Gold által havonta biztosított ingyenes játékok. Mindezen túl az Xbox legújabb generációjára is igaz az all in one jellem, amitől a konzol nemcsak játékra, hanem filmnézésre, zenehallgatásra és még egy halom egyéb dologra is felhasználható, mint egy igazi multimédiás központ.

Legfrissebb hírek a(z) Xbox One S 1TB Minecraft Limited Edition bundle játékkal kapcsolatban