Xbox One S 1TB Forza Horizon 4 bundle

Kép a Xbox One S 1TB Forza Horizon 4 bundle termékhez

99.790 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2018. október 02.

Platform: XBOX ONE

Gyártó: Microsoft

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

A(z) Xbox One S 1TB Forza Horizon 4 bundle leírása

A CSOMAG TARTALMA:

Xbox One S 1TB csomag (tartalma külön felsorolva)
Forza Horizon 4 játékszoftver
1 hónapos Xbox Game Pass hozzáférés

Az Xbox One S 1TB csomag tartalma:
Xbox One S konzol 1TB fehér színben
Xbox One vezeték nélküli kontroller fehér színben
HDMi kábel
Hálózati csatlakozó
2 db AA ceruzaelem a kontrollerhez
USB 3.0 port, 2 db HDMI port, beépített Wi-Fi vezeték nélküli kapcsolat
Dokumentációk, üzembe helyezési útmutató
14 napos Xbox Live Gold tagság

Háztól-házig gyártói garancia: 1 év

Az Xbox One S-ről:

Itt az Xbox One legújabb generációja, amely nemcsak vékonyabb és laposabb, hanem okosabb és erősebb is lett elődjénél, miközben rengeteg olyan újdonsággal is felvértezték, amit sokan már a hagyományos modell esetében is vártak a rajongók.

Az Xbox One S, ennek megfelelően 40 százalékkal kisebb és könnyebb is lett elődjéhez mérten, amit annak ellenére sikerült elérnie a Microsoft mérnökeinek, hogy a ház belsejébe építették a tápegységet. A méretcsökkenés természetesen egy alapos frissítést eredményezett a dizájn tekintetében is, amivel alighanem megszületett a generáció legszebb játékkonzolja, amivel együtt a híresen kényelmes vezeték nélküli Xbox-kontrollert egyaránt sikerült még áramvonalasabbra tervezni, miközben hatótávolságát is a kétszeresére növelték.

A masina azonban nem csak a küllem tekintetében alakult át, hanem belsőleg is érték kisebb módosítások, így bár csak egy hajszálnyival, de az Xbox One S a hardver tekintetében is erősebb lett, hiszen képes a filmek és videók esetén már 4K felbontású, avagy Ultra HD képet adni, míg a játékok a nagyobb dinamikatartomány (HDR) megjelenésével sokkal gazdagabb és telítettebb színárnyalatokban élvezhetők.

Az Xbox One S, mindemellett magán hordozza az eredeti Xbox One összes előnyét, ezáltal a kiemelkedő exkluzív címek (Forza Horizon 3, Gears of War 4, Halo 5 stb.) mellett kiemelhető ezen a téren az Xbox 360-as játékokkal való visszafelé kompatibilitás, az Xbox Live semmivel sem összehasonlítható többjátékos élménye vagy a Games with Gold által havonta biztosított ingyenes játékok. Mindezen túl az Xbox legújabb generációjára is igaz az all in one jellem, amitől a konzol nemcsak játékra, hanem filmnézésre, zenehallgatásra és még egy halom egyéb dologra is felhasználható, mint egy igazi multimédiás központ.

A Forza Horizon 4 játékszoftverről:

A Forza Horizon 4 elhozza közénk az árkád autós versenyjátékok legújabb generációját, aminek részeként az Egyesült Királyság legszebb részein száguldozhatunk nagyokat, miközben a több mint 450 autóval tavasszal, nyáron, ősszel és télen is próbára tehetjük tudásunkat.

Az egyik legnagyobb újdonság ugyanis a Forza Horizon 4-ben az évszakok megjelenése és folyamatos változása lesz, így versenyjátékban soha nem volt még annyira csodálatos a havas tájak, az ébredő természet vagy a sárguló levelek látványa, sőt mi több, mindez nemcsak a látvány szempontjából lesz nagyon fontos, hanem a versenykörülmények miatt is.

A Forza Horizon 4 hiába lesz ugyanis egy árkád versenyjáték, ez csak az autók irányításában érhető tetten, közben mindegyikük viselkedése eltér majd esős, sáros, havas vagy száraz útszakaszokon, miközben a féktelen száguldást nemcsak egyedül, hanem mások társaságában is megtapasztalhatjuk.

A rendkívül masszív egyjátékos élmények mellett ugyanis a Forza Horizon 4 jelentős mértékben épít a multis lehetőségekre, így legyen szó akár kompetitív küzdelmekről, akár kooperatív élményekről, itt garantáltan minden autóbolond megtalálja majd a számításait.

Legfrissebb hírek a(z) Xbox One S 1TB Forza Horizon 4 bundle játékkal kapcsolatban