Xbox One S 1TB Fortnite Battle Royale Special Edition bundle

Kép a Xbox One S 1TB Fortnite Battle Royale Special Edition bundle termékhez

99.799 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2019. június 07.

Platform: XBOX ONE

Gyártó: Microsoft

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

A(z) Xbox One S 1TB Fortnite Battle Royale Special Edition bundle leírása

A CSOMAG TARTALMA:

Xbox One S 1TB csomag egyedi lila színben (tartalma külön felsorolva)
Fortnite játékszoftver (extra Dark Vortex skinnel, felszerelésekkel és 2000 V-bucks-szal)
1 hónapos Xbox Game Pass hozzáférés
1 hónapos Xbox Live Gold tagság

Az Xbox One S 1TB csomag tartalma:
Xbox One S konzol 1TB
Xbox One vezeték nélküli kontroller
HDMi kábel
Hálózati csatlakozó
2 db AA ceruzaelem a kontrollerhez
USB 3.0 port, 2 db HDMI port, beépített Wi-Fi vezeték nélküli kapcsolat
Dokumentációk, üzembe helyezési útmutató
14 napos Xbox Live Gold tagság

Háztól-házig gyártói garancia: 1 év

Az Xbox One S-ről:

Itt az Xbox One legújabb generációja, amely nemcsak vékonyabb és laposabb, hanem okosabb és erősebb is lett elődjénél, miközben rengeteg olyan újdonsággal is felvértezték, amit sokan már a hagyományos modell esetében is vártak a rajongók.

Az Xbox One S, ennek megfelelően 40 százalékkal kisebb és könnyebb is lett elődjéhez mérten, amit annak ellenére sikerült elérnie a Microsoft mérnökeinek, hogy a ház belsejébe építették a tápegységet. A méretcsökkenés természetesen egy alapos frissítést eredményezett a dizájn tekintetében is, amivel alighanem megszületett a generáció legszebb játékkonzolja, amivel együtt a híresen kényelmes vezeték nélküli Xbox-kontrollert egyaránt sikerült még áramvonalasabbra tervezni, miközben hatótávolságát is a kétszeresére növelték.

A masina azonban nem csak a küllem tekintetében alakult át, hanem belsőleg is érték kisebb módosítások, így bár csak egy hajszálnyival, de az Xbox One S a hardver tekintetében is erősebb lett, hiszen képes a filmek és videók esetén már 4K felbontású, avagy Ultra HD képet adni, míg a játékok a nagyobb dinamikatartomány (HDR) megjelenésével sokkal gazdagabb és telítettebb színárnyalatokban élvezhetők.

Az Xbox One S, mindemellett magán hordozza az eredeti Xbox One összes előnyét, ezáltal a kiemelkedő exkluzív címek (Forza Horizon 3, Gears of War 4, Halo 5 stb.) mellett kiemelhető ezen a téren az Xbox 360-as játékokkal való visszafelé kompatibilitás, az Xbox Live semmivel sem összehasonlítható többjátékos élménye vagy a Games with Gold által havonta biztosított ingyenes játékok. Mindezen túl az Xbox legújabb generációjára is igaz az all in one jellem, amitől a konzol nemcsak játékra, hanem filmnézésre, zenehallgatásra és még egy halom egyéb dologra is felhasználható, mint egy igazi multimédiás központ.

A Fortnite játékszoftverről:

A Fortnite a Gears of War-sorozatot is megálmodott Epic Games legújabb akciójátéka, amelyben a vad küzdelmek, valamint a folyamatos fejlődés és craftolás keverednek a túlélésre kiélezett alkotások izgalmaival.

A játék olyan, mintha a legendás Gears of War pergős akciózását ötvöztük volna a DayZ túlélésre kiélezett élményével, valamint a Minecraft építkezésre és fejlődésre megálmodott tulajdonságaival, végül pedig megfűszereztük volna ezt az egészet rajzfilmes grafikával, valamint változatos és fejleszthető karakterekkel.

A Fortnite ugyanis egy összetett, ámde annál élvezetesebb túlélő játék, amelyben választott harcosaink oldalán fel kell húznunk saját bázisunkat, amelynek falai között nyugodtan fejlődhetünk, craftolhatunk és felkészülhetünk a következő küldetésre, melyeket minden esetben vérszomjas zombik nehezítenek majd.

A Fortnite tökéletes élményt garantál egyedül, de a kooperatív módnak köszönhetően mások társaságában is kipróbálhatjuk, hogy milyen érzés zombik ellen hadakozni, ellátmányt gyűjteni, túlélőket keresni vagy elfoglalni a változatos helyszínek újabb és újabb területeit.

Legfrissebb hírek a(z) Xbox One S 1TB Fortnite Battle Royale Special Edition bundle játékkal kapcsolatban