Xbox One S 1TB Anthem bundle

Kép a Xbox One S 1TB Anthem bundle termékhez

99.790 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2019. február 22.

Platform: XBOX ONE

Gyártó: Microsoft

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

A(z) Xbox One S 1TB Anthem bundle leírása

A CSOMAG TARTALMA:

Xbox One S 1TB csomag (tartalma külön felsorolva)
Anthem Legion of Dawn Edition játékszoftver
1 hónapos EA Access hozzáférés
1 hónapos Xbox Game Pass hozzáférés
1 hónapos Xbox Live Gold tagság

Az Xbox One S 1TB csomag tartalma:
Xbox One S konzol 1TB fehér színben
Xbox One vezeték nélküli kontroller fehér színben
HDMi kábel
Hálózati csatlakozó
2 db AA ceruzaelem a kontrollerhez
USB 3.0 port, 2 db HDMI port, beépített Wi-Fi vezeték nélküli kapcsolat
Dokumentációk, üzembe helyezési útmutató
14 napos Xbox Live Gold tagság

Háztól-házig gyártói garancia: 1 év

Az Xbox One S-ről:

Itt az Xbox One legújabb generációja, amely nemcsak vékonyabb és laposabb, hanem okosabb és erősebb is lett elődjénél, miközben rengeteg olyan újdonsággal is felvértezték, amit sokan már a hagyományos modell esetében is vártak a rajongók.

Az Xbox One S, ennek megfelelően 40 százalékkal kisebb és könnyebb is lett elődjéhez mérten, amit annak ellenére sikerült elérnie a Microsoft mérnökeinek, hogy a ház belsejébe építették a tápegységet. A méretcsökkenés természetesen egy alapos frissítést eredményezett a dizájn tekintetében is, amivel alighanem megszületett a generáció legszebb játékkonzolja, amivel együtt a híresen kényelmes vezeték nélküli Xbox-kontrollert egyaránt sikerült még áramvonalasabbra tervezni, miközben hatótávolságát is a kétszeresére növelték.

A masina azonban nem csak a küllem tekintetében alakult át, hanem belsőleg is érték kisebb módosítások, így bár csak egy hajszálnyival, de az Xbox One S a hardver tekintetében is erősebb lett, hiszen képes a filmek és videók esetén már 4K felbontású, avagy Ultra HD képet adni, míg a játékok a nagyobb dinamikatartomány (HDR) megjelenésével sokkal gazdagabb és telítettebb színárnyalatokban élvezhetők.

Az Xbox One S, mindemellett magán hordozza az eredeti Xbox One összes előnyét, ezáltal a kiemelkedő exkluzív címek (Forza Horizon 3, Gears of War 4, Halo 5 stb.) mellett kiemelhető ezen a téren az Xbox 360-as játékokkal való visszafelé kompatibilitás, az Xbox Live semmivel sem összehasonlítható többjátékos élménye vagy a Games with Gold által havonta biztosított ingyenes játékok. Mindezen túl az Xbox legújabb generációjára is igaz az all in one jellem, amitől a konzol nemcsak játékra, hanem filmnézésre, zenehallgatásra és még egy halom egyéb dologra is felhasználható, mint egy igazi multimédiás központ.

Az Anthem Legion of Dawn Edition játékszoftverről:

Az Anthem a Bioware és az Electronic Arts válasza a Destiny-sorozatra, egy általános sci-fi világ helyett azonban itt elképesztő látványvilággal tárul elénk egy a Mass Effect univerzumának sokszínűségére jellemző, veszélyekkel teli környezet, egy egyszerre gyönyörű és halálos vidék.

A külső nézetes lövöldéket az akcióban dúslakodó szerepjátékok sajátosságaival elegyítő Anthem egy folyamatosan változó nyitott világba kalauzol el minket, amit felfedezhetünk egyedül, gépi társak oldalán, de az élmény akkor lesz igazán teljes, ha a kooperatív módban másokkal, esetleg éppen barátainkkal csapunk bele az óriási történetbe.

Freelancer csapatunk oldalán ugyanis ide-oda repkedhetünk ebben a hatalmas világban, miközben expedíciók, veszélyes akciók és félelmetes ellenfelek várnak ránk, akikkel szemben szuperképességeket, fejleszthető páncélokat és egyedi fegyvereket is bevethetünk

Az Anthem az élmény mellett kiemelkedő figyelmet fordít az intenzív küzdelmekre, ezáltal a fejlesztésekre, de kimagasló figyelmet kapnak majd Javelin névre hallgató páncéljaink, melyekből nemcsak számtalan speciális képességet hívhatunk elő, hanem akár még repkedhetünk is a segítségükkel.

Legfrissebb hírek a(z) Xbox One S 1TB Anthem bundle játékkal kapcsolatban