Xbox One S 1TB All-Digital Edition

Kép a Xbox One S 1TB All-Digital Edition termékhez

79.790 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2019. június 01.

Platform: XBOX ONE

Gyártó: Microsoft

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

A(z) Xbox One S 1TB All-Digital Edition leírása

A CSOMAG TARTALMA:

Az Xbox One S 1TB All-Digital Edition csomag tartalma:
Xbox One S konzol 1TB All-Digital Edition fehér színben
Xbox One vezeték nélküli kontroller fehér színben
HDMi kábel
Hálózati csatlakozó
2 db AA ceruzaelem a kontrollerhez
USB 3.0 port, 2 db HDMI port, beépített Wi-Fi vezeték nélküli kapcsolat
Dokumentációk, üzembe helyezési útmutató
1 hónapos Xbox Live Gold tagság
1 db Minecraft letöltőkód
1 db Sea of Thieves letöltőkód
1 db Forza Horizon 3 letöltőköd

Háztól-házig gyártói garancia: 1 év

Az Xbox One S 1TB All-Digital Edition-ről:

Megérkezett az Xbox One konzolgeneráció legújabb tagja, amellyel könnyedén válthatsz kizárólag digitális játékokra, hiszen az új konzolban nincs fizikai lemez olvasására szolgáló olvasó. A digitális játékkönyvtárad a felhőben található, ez lehetővé teszi, hogy játékaidat magaddal vidd, és bármelyik Xbox One konzolon folytasd őket, ha bejelentkezel Microsoft fiókoddal. Így sosem fogod elveszíteni vagy megkarcolni a játékaidat.

Az Xbox One legújabb generációja az S, amely nemcsak vékonyabb és laposabb, hanem okosabb és erősebb is lett elődjénél, miközben rengeteg olyan újdonsággal is felvértezték, amit sokan már a hagyományos modell esetében is vártak a rajongók.

Az Xbox One S, ennek megfelelően 40 százalékkal kisebb és könnyebb is lett elődjéhez mérten, amit annak ellenére sikerült elérnie a Microsoft mérnökeinek, hogy a ház belsejébe építették a tápegységet. A méretcsökkenés természetesen egy alapos frissítést eredményezett a dizájn tekintetében is, amivel alighanem megszületett a generáció legszebb játékkonzolja, amivel együtt a híresen kényelmes vezeték nélküli Xbox-kontrollert egyaránt sikerült még áramvonalasabbra tervezni, miközben hatótávolságát is a kétszeresére növelték.

A masina azonban nem csak a küllem tekintetében alakult át, hanem belsőleg is érték kisebb módosítások, így bár csak egy hajszálnyival, de az Xbox One S a hardver tekintetében is erősebb lett, hiszen képes a filmek és videók esetén már 4K felbontású, avagy Ultra HD képet adni, míg a játékok a nagyobb dinamikatartomány (HDR) megjelenésével sokkal gazdagabb és telítettebb színárnyalatokban élvezhetők.

Az Xbox One S, mindemellett magán hordozza az eredeti Xbox One összes előnyét, ezáltal a kiemelkedő exkluzív címek (Forza Horizon 3, Gears of War 4, Halo 5 stb.) mellett kiemelhető ezen a téren az Xbox 360-as játékokkal való visszafelé kompatibilitás, az Xbox Live semmivel sem összehasonlítható többjátékos élménye vagy a Games with Gold által havonta biztosított ingyenes játékok. Mindezen túl az Xbox legújabb generációjára is igaz az all in one jellem, amitől a konzol nemcsak játékra, hanem filmnézésre, zenehallgatásra és még egy halom egyéb dologra is felhasználható, mint egy igazi multimédiás központ.