Xbox One 500GB konzol fekete + Quantum break + Alan Wake+2 DLC:

Kép a Xbox One 500GB konzol fekete + Quantum break + Alan Wake+2 DLC:  termékhez

99.890 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2016. március 29.

Platform: XBOX ONE

Gyártó: Microsoft

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

A(z) Xbox One 500GB konzol fekete + Quantum break + Alan Wake+2 DLC: leírása

Az Alan Wake fejlesztőinek legújabb akciójátékában ismét egy igazán különleges koncepció vár ránk, amihez foghatót talán még soha nem láthattunk a játékiparban. Bár rengetegen kísérleteztek korábban az időmanipulációval, azonban a Quantum Break minden túlzás nélkül a csúcsra járatta a témát.

A Remedy fejlesztői ugyanis elkészítettek egy TPS-t, amelyben jelen van a külsőnézetes akciójátékok minden sajátossága, ott az összetett történet - benne egy félresikerült időutazással és az üldözőből üldözötté vált, különleges képességeket kapott főhőssel -, valamint az időmanipulálással, amivel ezúttal szó szerint mindenre hatással lehetünk.

A játékban tehát nemcsak lelassíthatjuk az időt, hanem akár fel is gyorsíthatjuk magunk körül, de hatással lehetünk csak bizonyos pályaelemekre ahhoz, hogy túléljük az adott szituációt. Körbe vett minket egy seregnyi katona? Csak állítsd meg az időt, és távozz angolosan. Összedőlt a híd, amelyen tovább haladhattunk volna? Csak pörgesd vissza az időt, és haladj át, amíg nem késő.

A Quantum Break az összetett, élőszereplős televíziós sorozattal kiegészített sztorija mellett tehát nem a féktelen akciózásról szól, hanem arról, hogy miként tudod a lehető leghatékonyabban felhasználni az időt arra, hogy épségben túléld a tűzharcokat, a folyamatos üldözést és az egyéb izgalmas kalandokat.