Kedves vásárlóink! Néhány napon át telefonon korlátozottan vagyunk elérhetők! Kérjük, bármilyen kérdéssel keressetek minket az infoKUKACplay247.hu emailcímen, vagy Facebook oldalunkon üzenetben, és rövid időn belül reagálunk. Köszönjük türelmeteket!
 

X-Morph Defense

Kép a X-Morph Defense termékhez

2.799 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2017. augusztus 30.

Platform: PC

Kiadó: SimActive

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. augusztus 27., kedd

A(z) X-Morph Defense leírása

Az X-Morph Defense egy zseniális műfaji keverékét adja a top down shootereknek és a tower defense stratégiának, miközben lehetőséget kapunk arra, hogy végre mi alakítsuk a megszállókat egy planéta leigázása során.

A játékban a legkülönfélébb védekezési módszereket használhatjuk a pályákon annak érdekében, hogy az ellenfelek ne tudjanak eljutni a célig, de ha eleged lett a védekezésből, bármikor kitörhetsz, hogy egy villámháborúban legyűrd a másik oldalt és porig rombold bázisát.

Az X-Morph Defense mindehhez látványos megjelenést, realisztikus fizikát, rengeteg küldetést, a szavatosság érdekében pedig még osztott képernyős kooperatív módot is kínál, így egy barátoddal lehetőséged nyílik akár egymás mellett ülve kipróbálni ezt az igazán különleges élményt.