World of Warriors

Kép a World of Warriors termékhez

5.388 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. március 21.

Platform: PS4

Kiadó: Sony

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. február 26., kedd

A(z) World of Warriors leírása

A népszerű mobiljáték után mostantól már PS4-en is csatlakozhatsz a World of Warriors intenzív küzdelmeihez, egy a földi valóságtól távol elhelyezkedő misztikus királyságban, Wildlands arénákban gazdag földjén ugyanis szűnni nem akaró harcok folynak a világ legnagyobb harcosai között.

Rómaiak, vikingek, aztékok, spártaiak, szamurájok és még sokan mások hívnak téged csatába ezen az idegen földön, így ne késlekedj, alkosd meg hamar a számodra legszimpatikusabb karaktert, és egyedül vagy három másik játékos oldalán lokális-, illetve online típusú arénaharcok részesévé válhatsz.

A változatos arénákban azonban nemcsak más játékosok, hanem az adott helyszín sajátosságai is komoly ellenfeleid lesznek, hiszen mindenhol változatos nehezítések várnak rád, miközben egyre feljebb próbálsz törni a ranglistákon.

A World of Warriors világában ráadásul minden egyes nyertes csata után újabb tapasztalat vár rád, ezáltal fejlesztheted és újabb felszerelésekkel vértezheted fel karakteredet, hogy előbb vagy utóbb, de te lehess Wildlands legnagyobb bajnoka.

Legfrissebb hírek a(z) World of Warriors játékkal kapcsolatban