World of Warcraft Legion

Kép a World of Warcraft Legion termékhez

9.899 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2016. augusztus 30.

Platform: PC

Kiadó: Blizzard

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

A(z) World of Warcraft Legion leírása

Egy minden eddiginél nagyobb démoninvázió fenyegeti Azeroth sokat látott földjét, így a világnak egy újabb hősre, egy rettenthetetlen démonvadászra van szüksége ahhoz, hogy a dolgok újra a régi mederben folytatódhassanak tovább.

A World of Warcraft Legion kiegészítő betöltésével most neked is lehetőséged lesz beleavatkozni ebbe a tarthatatlan helyzetbe, ezáltal egy új kaszt, a Demon Hunter oldalán ellátogathatsz a démoninváziótól leginkább sújtott Broken Isles vidékére, hogy ott rettegett harcossá válva teljesítsd az új küldetések tucatjait, és lemészárold a félelmetes ellenfelek hordáit.

A bővítmény az új karakterosztály és terület mellett számtalan egyéb újdonsággal is szolgál a rajongók számára, ezáltal a 110-re emelkedő szintkorlát mellett újabb raidek és dungeonok is színesítik majd a felhozatalt, méghozzá egy alapjaitól újragondolt PvP-, valamint az abszolút újdonságként érkező Artifact-rendszer társaságában, amivel legendás harcosok fegyvereit gyűjthetjük be és fejleszthetjük.

A World of Warcraft Legion ismét bebizonyítja, hogy a Blizzard legendás alkotásának még mindig méltó helye van az MMORPG-k trónusán!

Minimum gépigény

+ Intel Core 2 Duo E8500 / AMD Phenom II X3 720
+ NVIDIA GeForce GT 440 / AMD Radeon HD 5670 / Intel HD Graphics 5000
+ 2GB RAM

Ajánlott gépigény

+ Intel Core i5-3330 / AMD FX-6300
+ NVIDIA GeForce GTX 750 Ti / AMD Radeon R7 260X
+ 4GB RAM

Legfrissebb hírek a(z) World of Warcraft Legion játékkal kapcsolatban