Kedves vásárlóink! Néhány napon át telefonon korlátozottan vagyunk elérhetők! Kérjük, bármilyen kérdéssel keressetek minket az infoKUKACplay247.hu emailcímen, vagy Facebook oldalunkon üzenetben, és rövid időn belül reagálunk. Köszönjük türelmeteket!
 

World of Warcraft Battle for Azeroth Collector's Edition

Kép a World of Warcraft Battle for Azeroth Collector

26.799 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2018. augusztus 14.

Platform: PC

Gyártó: Blizzard

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

A(z) World of Warcraft Battle for Azeroth Collector's Edition leírása

A csomag tartlama:
World of Warcraft Battle for Azeroth játék
Collector´s Edition digitális hangsáv kulcs
Elegy és Good háború kétoldalas könyv
Horda és szövetség kettős oldalán a hűség
Epic-ek a játékban

A World of Warcraft: Battle for Azeroth kiegészítővel újabb vad kalandok várnak rád a Blizzard népszerű MMORPG játékában, melyben a Szövetség és a Horda közötti ellentétek minden eddiginél jobban kiéleződnek, ezáltal soha nem látott méretű háború robban ki Azeroth jövőjéért.

A kiegészítővel a 120-ra növelt szintkorlát mellett két teljesen új kontinens is csatlakozik a felhozatalhoz, melyek tonnányi új küldetéssel és felszereléssel kecsegtetnek a Horda és a Szövetség játékosainak, akik rengeteg új dungeont pucolhatnak ki és raidek sokaságát élhetik át az új helyszíneken.

A korábbi bővítményekhez hasonlóan a World of Warcraft: Battle for Azeroth sem nyúl hozzá drasztikusan a játékélményhez, ellenben egy sor aprósággal bővíti azt, a fentieken túl tehát az új szigetrendszer bevezetése mellett például újabb játékmódok, rengeteg új fegyver, páncél és egyéb válik használhatóvá a harcosok számára.

A World of Warcraft: Battle for Azeroth Pre-Purchase Copy segítségével ráadásul már most biztosíthatsz magadnak egy példányt a kiegészítőből, méghozzá olyan extrák társaságában, mint egy rögtön 110-es szintre fejleszthető karakter, két-két új játszható faj (a Horda oldalán: Highmountain Tauren, Nightborne Elf; a Szövetség oldalán: Lightforged Draenei, Void Elf), valamint egy Heritage Armor szetthez kapcsolódó küldetés.

Legfrissebb hírek a(z) World of Warcraft Battle for Azeroth Collector's Edition játékkal kapcsolatban