We Sing Pop

Kép a We Sing Pop termékhez

6.399 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2017. december 31.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: SimActive

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PS4

Várhatóan megérkezik hozzád: 2020. május 28., csütörtök

A(z) We Sing Pop leírása

Imádod a házi bulik hangulatát? A karaokét? Szeretnéd minden egyes nap átélni a fergeteges partikat? Akkor a We Sing Pop a te játékod lesz, hiszen a hagyományos karaoke szimulátorok helyett sokkal jobb és különlegesebb élményeket kínál az éneklés és a bulizás kedvelőinek.

A We Sing Pop részeként ugyanis bár lehetőséged nyílik csak úgy elénekelgetni kedvenc előadóid legismertebb dalait, de mellette változatos játékmódok sokasága is vár rád, hogy az éneklés igazi kihívás, valódi harc legyen akár mások társaságában is.

A játékban ugyanis nemcsak egyedül, hanem egyszerre akár négy barátoddal vagy családtagjaiddal is odaállhatsz a mikrofon elé egy kis énekelgetés érdekében, sőt az online ranglisták jóvoltából tudásodat akár a világ másik felén élő énekesekkel is összemérheted.

A We Sing Pop ráadásul korunk legnagyobb popslágereit vonultatja fel, így olyan előadóktól énekelhetünk, mint Sean Paul, Bruno Mars, Beyoncé, Sia vagy Lorde, miközben lehetőségünk nyílik a dalolászás közben kedvenceink HD felbontású videoklipjeit is megcsodálni a teljes élmény kedvéért.