Kedves vásárlóink! Néhány napon át telefonon korlátozottan vagyunk elérhetők! Kérjük, bármilyen kérdéssel keressetek minket az infoKUKACplay247.hu emailcímen, vagy Facebook oldalunkon üzenetben, és rövid időn belül reagálunk. Köszönjük türelmeteket!
 

We Sing Pop (2 mikrofonnal)

Kép a We Sing Pop (2 mikrofonnal) termékhez

13.715 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2017. december 31.

Platform: PS4

Gyártó: SimActive

Elérhetőség: Jelenleg nincs készleten, beérkezés után azonnal szállítjuk.

A(z) We Sing Pop (2 mikrofonnal) leírása

A CSOMAG TARTALMA:

- We Sing Pop játékszoftver
- két mikrofon

Imádod a házi bulik hangulatát? A karaokét? Szeretnéd minden egyes nap átélni a fergeteges partikat? Akkor a We Sing Pop a te játékod lesz, hiszen a hagyományos karaoke szimulátorok helyett sokkal jobb és különlegesebb élményeket kínál az éneklés és a bulizás kedvelőinek.

A We Sing Pop részeként ugyanis bár lehetőséged nyílik csak úgy elénekelgetni kedvenc előadóid legismertebb dalait, de mellette változatos játékmódok sokasága is vár rád, hogy az éneklés igazi kihívás, valódi harc legyen akár mások társaságában is.

A játékban ugyanis nemcsak egyedül, hanem egyszerre akár négy barátoddal vagy családtagjaiddal is odaállhatsz a mikrofon elé egy kis énekelgetés érdekében, sőt az online ranglisták jóvoltából tudásodat akár a világ másik felén élő énekesekkel is összemérheted.

A We Sing Pop ráadásul korunk legnagyobb popslágereit vonultatja fel, így olyan előadóktól énekelhetünk, mint Sean Paul, Bruno Mars, Beyoncé, Sia vagy Lorde, miközben lehetőségünk nyílik a dalolászás közben kedvenceink HD felbontású videoklipjeit is megcsodálni a teljes élmény kedvéért.